Snap pregătește Snapchat Plus, un nou abonament premium cu acces la funcții exclusive și alte avantaje

17.06.2022
Snap pregătește Snapchat Plus, un nou abonament premium cu acces la funcții exclusive și alte avantaje

Luând exemplul rivalelor Twitter și Telegram, Snap pregătește introducerea unui abonament Snapchat Plus, oferind utilizatorilor devotați acces timpuriu la funcții nelansate la scară largă și alte avantaje, în schimbul unei mici taxe lunare.

Potrivit informațiilor oferite de purtătorul de cuvânt Liz Markman, noul serviciu cu abonament Snapchat Plus se află deja în etapa de testare internă și va fi pus în curând la dispoziția utilizatorilor. ” Suntem încântați de potențialul de a împărtăși funcții exclusive, experimentale și de pre-lansare cu abonații noștri și de a afla mai multe despre cum ne putem servi cel mai bine comunitatea”.

Potrivit capturilor de ecran și a informațiilor postate pe Twitter de cercetătorul de aplicații Alessandro Paluzzi, Snap testează și alte funcții pentru Snapchat Plus, inclusiv abilitatea de a fixa pe unul dintre prietenii tăi drept „BFF numărul 1”, opțiune de a schimba pictograma Snapchat și posibilitatea de a vedea cine îți revizionează storie-urile.

Potrivit aceluiași Alessandro Paluzzi, costul abonamentului Snapchat Plus este în prezent listat la 4,59 euro pe lună și 45,99 euro pe an. Desigur, în această etapă de testare, acestea ar putea fi simple exemple, prețurile finale urmând să fie comunicate la momentul anunțului oficial.

În afară de Snapchat, și rețeaua Telegram este pe cale să anunțe în această lună un abonament premium. În schimb, Twitter oferă încă de la finalul anului trecut serviciul Twitter Blue, care permite eliminarea completă a reclamelor.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult