Spion pe Facebook: află ce vor femeile din România!

Spion pe Facebook: află ce vor femeile din România!

Facebook îţi permite să afli multe despre o persoană, mai ales dacă aceasta, din neglijenţă sau din lipsă de cunoştinţe, are un profil permisiv în ceea ce priveşte intimitatea datelor personale. După cum probabil ştiţi sau intuiţi, reprezentantele sexului frumos (cu excepţia celor pasionate de IT şi Intenet) nu sunt foarte pricepute la setări. Iar când vine vorba de Facebook, situaţia se complică şi mai mult, din pricina numeroaselor opţiuni ce ţin de personalizarea contului. Aşa se face că, oricine doreşte să afle gândurile unei femei, poate afla asta într-un mod extrem de facil.

Openbook – instrumentul de spionaj

Există un site, openbook.org (detalii aici), ce realizează căutări în toate postările de pe Facebook şi are buton de filtrare după sex (masculin / feminin). Căutările sunt ordonate cronologic.

Pentru a afla ce îşi doreşte cineva, este suficient să cauţi după cuvântul sau cuvintele cheie care te interesează. Spre exemplu, „vreau”, „îmi doresc”, „fac”, „merg”, „plec”, „mă distrez” ş.a.m.d. Evident, dacă vrei să te interesezi de status-urile scrise în altă limbă, poţi introduce cuvintele cheie în engleză sau în ce limbă vrei tu. Openbook.org va afişa toate postările care conţin respectivii termeni.

Concret, am făcut un mic experiment în care am încercat mai mulţi termeni cheie, banali, iar rezultatele au fost surprinzător de relevante.

Openbook

Vreau

Căutarea după cuvântul cheie „vreau” a dat câteva rezultate interesante:

Vreau să merg la cafea 🙁„, spune o domnişoară din Bistriţa. Cine îi face o invitaţie, că e singură dacă este să ne luăm după emoticon?

O alta, îndrăgostită de mici filosofii, ne dezvăluie o lecţie de viaţă: „şi timpul trece, mintea uită, inima ţine minte, fapte sau citate uitate printre cuvinte… Am invăţat că dacă vreau, trebuie să dau, şi dacă nu mi se răspunde înapoi trebuie sa iau„. Un asemenea citat (sau poate o proprie creaţie) ne-a stârnit curiozitatea şi am mers mai departe. Am aflat că respectiva tocmai şi-a găsit partener, deci am ratat şansa de a avea o discuţie filosofică ce s-ar fi putut transforma în ceva mai… fizic.

În fine, cele mai multe domnişoare sunt afectate de ger şi îşi doresc să vină vara, să nu mai fie frig.

Îmi doresc („imi doresc”)

Aici am dat peste o doamnă măritată prinsă în mrejele romantismului: „Imi doresc momentul acela lenes. De dimineata chiar inainte de trezire. Cand esti in patul lui si privirea ii aluneca lenesa pe spatele tau.Si stii ca e acolo. Si esti fericita intre pernele moi. Cu el.„. Un mesaj diabetic.

La cealaltă extremă, o domnişoară în vârstă de 27 de ani, se plânge că a fost hărţuită: „ultimele 4 ore, rezumat:mi.am rupt sacoul, un client mi.a propus sa facem copii si am fost acostata de un batran de 72 de ani….care m.a in vitat sa ii vad apartamentul ” super sonic”…..pot sa imi doresc mai mult…?„. Fără comentarii.

Ca să încheiem într-un ton optimist, iată un ultim citat din seria doleanţelor feminine: Imi doresc sa vina primavara, sa dea coltul ierbii, sa infloreasca copacii, sa se intoarca pasarelele si sa le aud cantand dimineata, sa vad iar fluturasi si albinute si buburuze, sa simt mirosul de verdeata cruda, de flori, de caldura…Sa vina primavara…”.

Facebook-ul matrimonial

Să recunoaştem, în ziua de azi, foarte multe prietenii se leagă în online, iar dacă eşti la curent cu starea de spirit şi dorinţele cuiva e mai uşor să te apropii de respectivul / respectiva.

Articol inspirat după ce am revăzut filmul „What Women Want„, cu Mel Gibson şi Helen Hunt. Pe vremea aceea nu exista Facebook, iar scenariştii s-au orientat către o poveste fantastică. Acum e mult mai simplu să afli ce-şi doresc femeile. Dar oare chiar vrei să ştii?

Urmărește Go4IT.ro pe Google News