UBER este disponibil acum şi în Braşov

17.11.2016
UBER este disponibil acum şi în Braşov

În ciuda problemelor legale pe care UBER le-a întâmpinat odată cu lansarea în Cluj-Napoca, compania şi-a lansat serviciile astăzi şi în Braşov. Acesta devine cel de-al treilea oraş din România în care serviciul de ridesharing activează, alegerea oraşului fiind din nou influenţată de numărul de accesări de până acum. Conform UBER, în ultimele şase luni, aplicaţia a fost accesată de 3.500 de ori în Braşov înainte de lansarea de astăzi.

Utilizatorii noi de UBER primesc prima cursă gratuită în limita a 30 de lei dacă folosesc codul promoţional „Braşov”, iar tarifele sunt aliniate la cele folosite în alte oraşe. Acest cod promoţional este valabil până pe data de 15 februarie 2017, însă periodic, compania oferă şi alte coduri pentru promovarea diverselor campanii pe care le susţine. Tariful minim pentru uberX în Braşov este de 7 lei, iar cel pe kilometru 1,5 lei.

Anularea unei comenzi taxează utilizatorul cu 6 lei, în timp ce fiecare minut de cursă este taxat cu 0,2 lei. Aceste tarife sunt disponibile atunci când nu este aplicat multiplicatorul,  însă aplicaţia afişează întotdeauna o estimare a preţului final înainte de comandă atât timp cât sunt stabilite punctul de pornire şi destinaţia.

Compania anunţă cu această ocazie că pregăteşte lansarea serviciilor UBER şi în cel de-al patrulea oraş din România. Timişoara urmează să fie inclusă pe această listă, iar şoferii care doresc să se înscrie în program pot face asta prin formularul online de pe site-ul oficial. 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult