Vodafone introduce „Ofertă în avans”, un serviciu prin care poţi să reînnoieşti oferta activă fără să ai credit

28.03.2018
Vodafone introduce „Ofertă în avans”, un serviciu prin care poţi să reînnoieşti oferta activă fără să ai credit

Utilizatorii Cartelei Vodafone primesc o nouă facilitate numită „Ofertă în avans”, permiţând reactivarea opţiunii curente chiar dacă creditul existent este insuficient, costul acesteia urmând să fie dedus la următoarea încărcare. Astfel, utilizatorii Vodafone pot rămâne conectaţi la internet mobil şi cu posibilitatea de iniţia apeluri de voce, având la dispoziţie o săptămână în care să transfere credit pe cartelă.

O premieră pe piaţa telecomunicaţiilor, serviciul gratuit Ofertă în avans face parte din campania specială de Paşte. Vodafone România integrează astfel în oferta pentru cartele o opţiune disponibilă, prin tradiţie, doar pentru abonaţii serviciilor mobile.

Prin noul serviciu, atunci când creditul utilizatorilor Cartelei Vodafone devine insuficient, oferta este reînnoită automat, aceştia primind astfel un credit în avans care va fi scăzut din următoarea reîncărcare. Tot ce trebuie să facă este să reîncarce în următoarele şapte zile, pentru a putea folosi în continuare beneficiile incluse în ofertă.

Noul serviciu este disponibil atât pentru clienţii existenţi, cât şi cei noi care au avut cel puţin două activări consecutive ale unei oferte. Acesta poate fi activat trimiţând textul „Da” la numărul 366, ca răspuns la un SMS pe care clienţii îl primesc pentru iniţierea serviciului.

Prin noua ofertă lansată în campania de Paşte, clienţii Cartelei Vodafone pot, de asemenea, să beneficieze de un bonus de 80.000 MB, cu valabilitate de 90 de zile, pe care îl primesc la prima activare a unei oferte de minimum 6 euro: 50.000 MB se primesc automat la activarea ofertei, iar restul de 30.000 MB sunt oferiţi în cadrul campaniei „Net Foloseşti, Net Primeşti” şi se primesc la trimiterea unui SMS cu textul „Da” la 2777.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult