Yahoo! Mail primeşte compatibilitate cu Gmail şi alte servicii de mesagerie

11.12.2015

Se pare că strategia Yahoo! pentru a-şi promova aplicaţia de e-mail pentru mobile nu este foarte diferită faţă de cea a altor competitori. Practic, Yahoo! Mail devine un manager de mesagerie aproape universal, oferind acum suport pentru mai multe servicii de e-mail. Cel mai interesant aspect este că nu doar aplicaţia primeşte acces la aceste capabilităţi, ci şi clientul din browser.

Poţi acum să foloseşti Yahoo! Mail pentru a verifica căsuţe de e-mail de pe servicii precum Gmail, Aol şi Outlook. Cei care folosesc mai multe servicii simultan probabil că se vor bucura să folosească o singură aplicaţie pentru toate, însă există deja destule alternative cu funcţii similare sau chiar mai atractive. Avantajul Yahoo! Mail este faptul că este un serviciu gratuit, fără funcţii ascunse în spatele unor abonamente. Mai mult, noua metodă de securitate, Account Key, poate asigura o protecţie mai bună a căsuţelor de e-mail, accesul fiind realizat doar pe baza autentificării cu ajutorul aplicaţiei mobile, fără o parolă clasică.

Cu toate acestea, sunt slabe şanse ca utilizatorii de Gmail să renunţe la aplicaţia standard de pe Android în favoarea soluţiei Yahoo!. În acelaşi timp, majoritatea utilizatorilor preferă interfaţa web oferită de Gmail faţă de cea de pe Yahoo!, care în ultimii ani a fost schimbată în repetate rânduri, însă nu obligatoriu în bine. Compania a lansat şi un nou clip video în care demonstrează noile capabilităţi ale serviciilor Yahoo Mail!, pe care l-am ataşat mai sus.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult