Boostation Cloud Gaming a ajuns în România, staţie de joc mini de la Boosteroid

07.06.2022
Boostation Cloud Gaming a ajuns în România, staţie de joc mini de la Boosteroid
Staţia de jocuri miniaturală a celor de la Boosteroid este de astăzi disponibilă pentru toate abonamentele noi de 12 luni.

Boostation Cloud Gaming, cel mai mare competitor al Sony PlayStation, a intrat în România. Stația de jocuri miniaturală a celor de la Boosteroid este de astăzi disponibilă pentru toate abonamentele noi de 12 luni. Acestea pot fi achiziționate la prețul de 89,99 de euro de pe site-ul boosteroid.com iar Boostation Game Stick va va fi livrat direct la adresa dumneavoastră în câteva zile.

Acesta se poate conecta la orice televizor sau monitor cu interfața HDMI și poate accepta orice gamepad sau controller cu conectivitate Bluetooth disponibil pe piață.Totodata Boostation are preinstalate cele mai populare aplicații precum Netflix, Youtube ceea ce va transforma orice televizor într-un SmartTV de ultima generație.

Fiind extrem de mic și de puternic, Boostation poate fi luat în vacanțe, la birou sau în vizită, iar copiii pot beneficia oriunde de cele mai performante jocuri Fortnite, FIFA, GTA etc.

O conexiune wireless la internet este necesară pentru a asigura conectivitatea cu ceilalți jucători, cu serverele companiilor producătoare de jocuri, dar și pentru a va putea bucura de toate capabilitățile Boostation.

Intrați acum pe Boosteroid.com și căutați super oferta Boostation Cloud Gaming.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult