BOOSTEROID, vești bune pentru copii și pentru pasionații de gaming

01.12.2020
BOOSTEROID, vești bune pentru copii și pentru pasionații de gaming

Pentru a utiliza serviciul celor de la BOOSTEROID ai nevoie de un pc, laptop, tableta sau telefon și de o conexiune la internet.

BOOSTEROID cea mai tare platformă de Cloud Gaming vine cu o super-ofertă de Ziua Națională a României: 4.99 euro pe lună, valabil doar pe 1 Decembrie 2020!

„Cine sunt cei de la BOOSTEROID.com ?”

BOOSTEROID este o companie care a devenit în scurt timp un competitor internațional pe piața de cloud-gaming sau pe înțelesul tuturor „gaming în browser”. Pentru a utiliza serviciul celor de la BOOSTEROID ai nevoie de un pc, laptop, tabletă sau telefon și de o conexiune la internet. Astfel te vei putea bucura de cele mai noi și mai solicitante jocuri, direct în browserul de internet fără a mai avea nevoie de un dispozitiv performant. Practic, în loc sa achiziționeze o consolă de gaming de peste 500 de euro, copiii se pot juca acum cu doar 4.99 Euro)*

Intră în fascinanta lume a gamingului și ia parte la cele mai tari aventuri!

Companiile Boosteroid, Intel și ASUS fac echipă pentru a construi o platformă de jocuri online puternică și scalabilă, prin care permit oricui să joace chiar și jocurile care consumă cele mai multe resurse de pe orice dispozitiv.

Provocare

Inspirat de succesul furnizorilor de servicii cloud hiperscale, Boosteroid a dorit să construiască o platformă foarte scalabilă. Compania a colaborat cu Intel și ASUS pentru a primi ajutor la dezvoltarea și îmbunătățirea soluției sale globale. Abilitatea de a scala cu încredere împreună cu capabilitatea de a oferi performanțe cu latență redusă și eficiențe operaționale cerute de afacerea sa a fost cheia succesului.

Soluţie

Pentru a aborda scalabilitatea și problemele de performanță, Boosteroid colaborează cu Intel și ASUS. Intel și ASUS au ajutat Boosteroid să aleagă hardware-ul serverului corespunzător, cum ar fi procesoarele și unitățile SSD. O echipă de experți Intel a ajutat, de asemenea, Boosteroid să utilizeze Intel® VTune ™ Profiler. Acest lucru a permis Boosteroid să optimizeze performanțele hardware-ului și performanțele modulului său special de captare video, oferind o experiență excelentă de joc în cloud.

Rezultate

Platforma hardware, combinată cu modulul optimizat oferă un răspuns aproape instantaneu la joc și nu cere jucătorilor să descarce niciun software. Clienții pot juca cei mai pretențioși jocuri, chiar și fără un PC sau o consolă de top. Platforma extrem de scalabilă va permite Boosteroid să țină pasul cu creșterea numărului de clienți și să pună la dispoziția acestora noile dezvoltări de jocuri.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult
Recomandare video