Ce diferențe există între sloturile Android și iOS?

12.07.2020
Ce diferențe există între sloturile Android și iOS?

iOS (Apple) și Android (Google) au fost lansate la aproximativ un an distanță, în iunie 2007, respectiv în septembrie 2008, și de atunci cele două sisteme de operare mobile se află într-o aprigă competiție. Iar această bătălie s-a extins și în lumea jocurilor online.

La o prima vedere, nu ați putea sesiza diferențele dintre cele două sisteme de operare. La urma urmei, atât dispozitivele iOS, cât și Android afișează perfect sloturile moderne din zilele noastre. Cu toate acestea, ele au câteva diferențe demne de remarcat.

Cea mai notabilă diferență dintre sloturile iOS și Android vine atunci când descarci aplicații de cazino online. Dacă preferi sloturile pe bani virtuali, poți descărca la fel de bine aplicații atât pe dispozitivele cu Android, cât și pe cele cu iOS. Dacă, în schimb, preferi să joci sloturi pe bani reali, trebuie să știi că lucrurile sunt puțin diferite.

Operatorii de cazino de top, așa cum este de exemplu VladCazino, pun la dispoziția clienților aplicații de mobil ce funcționează și pe dispozitive iOS și pe cele cu Android. Diferență constă în faptul că vei putea descărca aplicațiile de cazino pe bani reali din App Store, nu însă și din Google Play, cel puțin deocamdată. Apple și Google Play prezintă diferite politici privind jocurile mobile, astfel că posesorii de dispozitive mobile cu Android pot descărca aplicații de jocuri pe bani reali doar direct de site-urile operatorilor licențiați ONJN, nu și din Google Play.

Sloturile în Google Play

Magazinul Google Play a fost întotdeauna mai rezervat când a venit vorba de jocurile de noroc. Spre exemplu, Google Play nu permite dezvoltatorilor să pună aplicații de jocuri cu bani reali în magazinul lor. Oferă totuși câteva excepții, inclusiv cazinourile aflate în Franța, Irlanda și Marea Britanie. Cu toate acestea, în mare parte, majoritatea țărilor nu se vor bucura de acces la aplicații de sloturi cu bani reali.

Presupunând că sunteți dintr-una dintre numeroasele țări cu restricții, atunci puteți obține aplicații de sloturi „freemium” doar în Google Play. Ar trebui să încercați orice cazino mobil care vă interesează să găsiți astfel de aplicații. Operatorii relevanți vor oferi o indicație clară asupra a ceea ce selectați pentru a începe procesul de descărcare.

Sloturile în iOS

Apple este mai deschis decât Google în ceea ce privește jocurile de noroc cu bani reali. App Store a permis de mult timp cazinourilor să ofere aplicații utilizatorilor de iPhone/iPad din majoritatea țărilor.

Recent, însă, furnizorii de jocuri de noroc au primit o lovitură. Apple cere acum ca operatorii să dezvolte aplicații în limbajul de programare nativ iOS. Companiile de jocuri online pot produce aplicații HTML mult mai ieftine.

Prin urmare, multe cazinouri au ales pur și simplu să ignore App Store cu totul. Din fericire, cele care aveau deja aplicații iOS preexistente au voie să rămână în App Store. De asemenea, unii dezvoltatori sunt dispuși să respecte cerințele Apple și să folosească limbajul de programare nativ.

Cine câștigă duelul?

Atât sloturile Android cât și cele iOS au punctele lor forte. Puteți juca sloturi Android cu bani reali pe un dispozitiv mai accesibil. În plus, veți avea acces și la mai multe site-uri bazate pe browser. Acest aspect este perfect dacă nu îți place să ocupi spațiul de pe telefon cu o aplicație.

Între timp, sloturile IOS rulează pe două dintre cele mai bune produse mobile . IPhone-ul și iPad-ul se orientează în mod constant către topul categoriilor respective. Mai mult, aplicațiile pentru sloturi iPhone sunt disponibile într-o gamă mai largă de țări. Chiar și cu cerințele recente de programare autohtone, App Store oferă mai multe jocuri de noroc cu bani reali.

Ca o concluzie, nu putem da un câștigător, pentru că fiecare sistem de operare are punctele lui forte. Trebuie să luați în considerare ceea ce apreciați cel mai mult la o experiență în sloturi mobile. Căutați aplicații ușor de găsit și/sau un produs superior, cum ar fi iPhone sau iPad? Sau căutați un dispozitiv Android mai ieftin, care să poată accesa o mulțime de aplicații și cazinouri bazate pe browser? Oricare ar fi alegerea, veți avea o experiență de joc distractivă.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News