Din 10 decembrie, încălzirea se face la mesele de poker 888!

10.12.2020
Din 10 decembrie, încălzirea se face la mesele de poker 888!

Între 10 și 20 decembrie, 888poker.ro dă startul la sezonul de iarnă cu XL Winter: un veritabil festival de poker, cu 34 de evenimente online cu premii garantate de peste 1 milion de dolari. Prilejul perfect pentru a încheia anul într-o notă pozitivă!

Practic, există un turneu potrivit pentru orice jucător 888poker: cele mai multe evenimente au buy-in-uri cuprinse între 5 și maximum 55 de dolari, însă există și turnee cu intrare complet gratuită! Iar evenimentul principal al XL Winter, cu premii garantate de 500.000 de dolari, are loc duminică, 20 decembrie, și se va desfășura în formatul PKO (Progressive Knockout). Biletul de intrare costă 250 de dolari ”cu banii jos”, însă, practic, oricine se poate califica prin sateliții zilnici cu intrare gratuită.

În Luna Cadourilor, 888poker le oferă membrilor săi premii la tot pasul. Astfel, când se așteaptă mai puțin, jucătorii de la anumite mese pot primi daruri neașteptate, inclusiv intrări gratuite la cele mai importante turnee. De altfel, funcția ”gift drops”, prin care userii primesc cadouri spontane la momente aleatorii, s-a dovedit una dintre cele mai populare opțiuni ale noii aplicații 888poker, încă de la relansare, acum 2 luni.

Pentru jucătorii noi, seria XL Winter este încă un prilej de a-și deschide cont, pe lângă bonusul de bun-venit de 100% din prima depunere.

Un jucător nou la 12 secunde

Cu peste 10 milioane de membri la nivel global, 888poker este furnizorul de poker online cu cea mai rapidă creștere din lume: un jucător nou se înscrie la fiecare 12 secunde. În primele 6 luni ale acestui an, numărul de jucători 888poker a crescut cu 103% la nivel global.

Din 1997, 888poker este unul dintre pionierii industriei de jocuri online și al conceptului de joc responsabil. Operat de compania 888holdings, este unul dintre cele mai mari și mai de încredere branduri din lume, oferind o selecție enormă de jocuri, turnee cu premii mari și mese live pentru jucătorii de poker din întreaga lume.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult