FIFA 14 – o retragere glorioasă a ediţiei pentru vechea generaţie de console (Review)

01.11.2013
FIFA 14 - o retragere glorioasă a ediţiei pentru vechea generaţie de console (Review)

În varianta sa pentru console din generaţia actuală, pe cale să fie pensionate începând cu anul viitor, FIFA 14 reprezintă fără îndoială apogeul seriei FIFA. Jocul conţine o serie impresionantă de îmbunătăţiri, expuse în materialele de promovare sub denumirile Pure Shot, Precision Movement, Real Ball Physics, Protect the Ball, Teammate Intelligence, Co-op Seasons şi Global Transfer Network. Primele cinci sunt îmbunătăţiri de gameplay, iar celelate două sunt noi opţiuni prezente în meniuri.

Clădit cu atenţie, punctând asupra rafinării detaliilor şi crearea unei experienţe cu îmbunătăţiri care contează, FIFA 14 promite să ofere o experienţă completă, pe care fanii genului să o poată savura într-o diversitate de arome. Astfel, chiar dacă motorul grafic nu este chiar ultimul răcnet, putem  spune că FIFA 14 este o retragere glorioasă din planul întâi a jocurilor FIFA current-gen, ce lasă un bagaj valoros de inovaţii care merită preluate cu ediţiile viitoare rezervate consolelor next-gen.

Citeşte mai departe FIFA 14 Review: retragere glorioasă a ediţiei current-gen, pe Go4games.ro.

FIFA 14 - click pentru galeria de imagini

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult