Football Manager 2014 Review

08.11.2013
Football Manager 2014 Review

Sports Interactive este fără dar şi poate cea mai cunoscută companie producătoare de jocuri al căror subiect este managementul fotbalistic. Pasionaţii de fotbal care iubesc fiecare minut al experienţei de a conduce un club de fotbal primesc an de an, cu ocazia lansării unui nou Football Manager, o platformă pe care o pot folosi pentru a îşi exersa şi îmbunătăţi abilităţile de conducere a clubului, dar şi pe cele de antrenor al echipei.

Football Manager 2014 este iteraţia cea mai recentă a acestui joc şi aduce o serie de îmbunătăţiri binevenite faţă de varianta de anul trecut, adică Football Manager 2013, crescând totodată numărul de acţiuni pe care jucătorul le poate efectua în relaţie cu echipa sa. 

Ca de obicei, producătorii de la Sports Interactive declară că au făcut nu una, nu două, nu trei, ci „peste o mie” de îmbunătăţiri. Cei cărora le-a plăcut FM13 vor primi cu mare plăcere şi mulţumire vestea că Football Manager 2014 nu schimbă radical experienţa de joc, ci o îmbunătăţeşte pe cea din jocul anterior.

Citeşte prezentarea completă a jocului pe Go4games

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News