Go4News: Un bărbat a fost arestat după ce a cheltuit 1 milion de dolari, bani furaţi, într-un joc video mobil

13.12.2016

Un bărbat care a furat într-o perioadă de opt ani, fără să fie prins, 4,8 milioane de dolari de la compania pentru care lucra a cheltuit 1 milion de dolari pe achiziţii făcute în jocul video mobil de strategie Game of War. Aplicaţia, foarte populară, a generat venituri de 400 milioane de dolari în 2014. Asta şi datorită faptului că a fost promovată de vedete precum Kate Upton (foto) şi Mariah Carey.

Hoţul despre care vorbim, Kevin Lee Co din Sacramento, California, a început să fure bani de la angajatorul său în 2008. În 2009, a devenit şeful departamentului de contabilitate al companiei. Furtul a fost descoperit abia în martie 2015.

 

 

Co lucra pentru Holt, un distribuitor de produse Caterpillar. El a cheltuit restul banilor pe maşini de lux, operaţii cosmetice şi femei.

 

Verdictul final în acest proces va fi dat în luna mai a anului viitor. Bărbatul riscă să petreacă 20 de ani după gratii.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro, Go4games.ro și Apropotv.ro. Are 15 ani de experienţă în presa centrală şi a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro ... citește mai mult