GTA 4 (Grand Theft Auto 4) – totul despre GTA 4

08.10.2008
GTA 4 (Grand Theft Auto 4) - totul despre GTA 4

Bucurie mare pentru fanii seriei GTA! Versiunea pentru PC a lui GTA 4 a fost anunţată în mod oficial. Într-un comunicat de presă, cât se poate oficial, Rockstar Games a confirmat zvonul că GTA 4 va putea fi jucat pe platforma PC începând cu 18 noiembrie în Statele Unite şi 21 noiembrie în Europa. Trebuie să recunoaştem însă că bucuria este mare doar pentru fanii PC-ului. Dacă nu mai puteţi rezista încă trei luni şi jumătate, singura soluţie este să achiziţionaţi o consolă Sony Playstation 3 sau Microsoft Xbox 360. Unii au apelat deja la ea.

Dacă eşti interesat de GTA 4, mai poţi citi la noi pe site:

GTA 4: Lost and Damned trailer

GTA 4 – trailer şi imagini “la cald”

GTA 4 – primele impresii

Două noi trailere GTA 4

GTA 4, pe PC-uri din noiembrie

GTA 4 confirmat oficial pentru PC!

Update: De când a fost anunţată oficial această versiunea pentru PC a jocului GTA 4, au apărut în presă mai multe detalii şi nu sunt toate de bun augur. Spre exemplu, titlul va fi inclus în programul Games for Windows şi va include implicit rutinele LIVE prin care jucătorii îşi pot crea un cont online pentru a putea juca în reţea. Până acum, aceste rutine au fost cauza mai multor probleme, cum ar fi lipsa suportul Games for Windows în anumite ţări, instabilitatea jocului şi incapacitatea de a juca împreună cu alţii în reţeaua locală. Microsoft a promis însă că va include în GTA 4 o versiune nouă şi îmbunătăţită a Games for Windows LIVE.

GTA 4 pentru PC va putea fi jucat la rezoluţii mai mari decât pe console

Cei care au făcut trecerea la sistemul de operare Windows Vista vor avea parte de o grafică îmbunătăţită datorită suportului DirectX 10 pe care-l oferă jocul. Tot la acest capitol se poate menţiona faptul că, în comparaţie cu versiunile pentru console, cea pentru PC a lui GTA 4 va putea fi rulată la rezoluţii mai mari, de până la 2560×1600. Cei care vor să se laude cu ilegalităţile comise vor avea la dispoziţie un modul pentru înregistrarea unor reluări de 30 de secunde, ce pot fi încărcate pe site-ul oficial Rockstar Social Club. Un ultim plus de care se vor bucura deţinătorii de PC-uri va fi numărul mai mare de jucători în meciurile din reţea, pe console el fiind limitat la 16. Mai jos puteţi urmări un trailer nou al jocului GTA 4 pentru PC.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News