IKEA și ASUS ROG vor realiza mobilier „accesibil” pentru gameri

15.09.2020
IKEA și ASUS ROG vor realiza mobilier „accesibil” pentru gameri

Compania IKEA a încheiat un parteneriat cu producătorul de electronice ASUS ROG pentru a realiza mobilier „accesibil” pentru gameri.

Suedezii au anunțat că vor produce, cu ajutorul diviziei Republic of Gamers (ROG) din cadrul ASUS, o linie de mobilier și accesorii care va include aproximativ 30 de produse.

Produsele vor fi dezvoltate de centrul de dezvoltare din Shanghai, China, al IKEA. Potrivit companiei, designerii săi au ținut workshop-uri cu designeri ROG, gameri profesioniști și „iubitori ai jocurilor video” pentru a înțelege mai bine ce doresc aceștia.

Compania nu a oferit exemple de produse, dar este vorba, cel mai probabil, de birouri, scaune sau suporturi pentru căști.

Nu este primul parteneriat de acest fel. Producătorul de periferice și accesorii elvețian Logitech a anunțat că a făcut echipă cu producătorul de mobilă Herman Miller pentru a dezvolta un scaun de gaming.

Primele produse realizate de IKEA în parteneriat cu ASUS ROG vor fi lansate în China în februarie 2021, urmând că apoi să fie disponibile și pe alte piețe pe care compania suedeză este prezentă.

Sursa: IKEA

CITEȘTE ȘI:

ASUS a anunțat laptopurile ZenBook Flip S și ZenBook S, cu procesoare Intel de generația a 11-a

ASUS anunță ZenFone 7 și ZenFone 7 Pro cu ecrane AMOLED la 90 Hz și cameră triplă „flip”

Logitech va informa clienții în legătură cu impactul pe care îl au asupra mediului produsele sale

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult