Joaca de-a Dracula: Castlevania Lords of Shadow 2 (Review)

12.03.2014
Joaca de-a Dracula: Castlevania Lords of Shadow 2 (Review)

Lords of Shadow 2 este continuarea directă a jocului din 2010 şi este produs tot de către studioul din Spania, căruia i-a fost dată mână liberă pentru a îmbunătăţi reţeta şi a realiza un produs şi mai interesant decât primul. Rezultatul nu este deloc rău, însă există şi anumite alegeri de gameplay pe care unii jucători le-ar putea contesta.

Acţiunea jocului se petrece după evenimentele din primul titlu, pornind de la ideea că protagonistul Gabriel Belmont a devenit Dracula. Iar ca totul să pară şi mai interesant, personajul strigă într-o română cu accent englezesc „eu sunt Dracul”. Ideea de bază este că acest Dracula se trezeşte dintr-un somn de 500 de ani şi găseşte în jurul castelului său o lume modernă a anilor 2000. Fără puteri speciale şi pus în faţa unei oferte de nerefuzat venită din partea lui Zobek, Dracula acceptă să facă tot posibilul pentru a opri iminentul atac al trupelor Satanei. În schimbul acestei reuşite, Dracula va primi odihna veşnică la care râvneşte de atâta timp.

Citeşte mai departe review-ul Castlevania Lords of Shadow 2: joaca de-a Dracula, pe Go4games.ro.

Lords of Shadow 2

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult