O tânără a depus plângere împotriva tatălui ei deoarece bărbatul ar fi trișat într-un joc

28.09.2020
O tânără a depus plângere împotriva tatălui ei deoarece bărbatul ar fi trișat într-un joc
Foto: Pixabay

O tânără de 24 de ani a depus o plângere în instanță pe numele tatăl ei după ce bărbatul ar fi trișat într-un joc popular.

Tânăra din Bhopal, India, spune că și-a pierdut încrederea în părintele ei după ce acesta a trișat la jocul Ludo. Femeia este supărată că bărbatul a învins-o și a vrut să taie orice legătură cu el. Ea a declarat că îl respecta foarte mult pe tatăl ei și că nu s-ar fi așteptat niciodată ca acesta să trișeze.

Autoarea plângerii spune că a fost atât de dezamăgită de incident încât a avut nevoie de consiliere psihologică, transmite India Today.

Un consilier al instanței la care a apelat tânăra a declarat: „Femeia a spus că și-a pierdut respectul față de tatăl ei după ce a învins-o (n.e. – în joc). Ea crede că tatăl ei ar fi trebuit să piardă în joc de dragul fericirii ei”.

Instanța i-a oferit femeii consiliere psihologică, iar după patru ședințe aceasta se simte mai bine.

Jocul Ludo, inventat în jur de anul 1896, este foarte popular și există inclusiv în format video, fiind disponibil în marile magazine virtuale de aplicații.

Jocurile au provocat multe incidente neobișnuite în India

Jocurile dau naștere la pasiuni puternice în India în ultima vreme, posibil agravate de pandemia actuală. Un băiat în vârstă de 11 ani din India a ucis o fetiță de 9 ani într-un mod șocant, după ce aceasta l-a învins în repetate rânduri într-un joc video online de tip battle royale.

Cazul șocant s-a petrecut la scurt timp după ce un student s-a sinucis, tot în India, cel mai probabil din cauza faptului că jocul video PUBG a fost interzis de guvern.

Tot în statul asiatic, un adolescent a cheltuit economiile familiei, echivalentul a peste 21.000 de dolari, în jocul video PUBG.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult