Sony a anuțat ce primesc abonații PlayStation Plus Premium după scumpirea cu 33% a abonamentului

Sony a anuțat ce primesc abonații PlayStation Plus Premium după scumpirea cu 33% a abonamentului

Sony a anunțat ce vor primi în plus abonații PlayStation Plus după creșterea prețului de luna trecută. În septembrie, Sony a majorat drastic costul abonamentelor PS Plus Essential, Extra și Premium cu 33%. Întrebarea care a survenit natural a fost „De banii ăștia, eu ce primesc la schimb?”. Sony iese acum în față să adreseze dubiile și eventualele dezabonări.

Toți abonații PlayStation Plus Premium — cel mai scump tier care ajunge acum la 160$ / 750 lei pe an— vor avea acum acces la aproape 100 de filme fără reclame din noul magazin Sony Pictures Core. Acest magazin va înlocui actualul serviciu Bravia Core și va oferi acces la 2.000 de filme care pot fi închiriate sau cumpărate direct de pe consolele PlayStation.

Sony menționează că abonații PS Plus vor primi bonusuri în noul magazin Sony Pictures Core, dar se eschivează în privința detalierii acestor beneficii.

„Nu trebuie să fii membru [PS] Plus pentru a cumpăra sau închiria filme din Sony Pictures Core, dar membrii activi PlayStation Plus Premium vor avea acces la beneficii exclusive care nu sunt disponibile pentru celelalte tipuri de abonament.”

Pentru context: Sony a eliminat toate filmele și emisiunile TV de pe PlayStation Store în 2021. Noua integrare Sony Pictures Core în PS Plus este consolidată pe făcută pe scheletul PlayStation Video Pass, care a făcut în trecut obiectul unor scurgeri de informații.

Mare atenție: Sony Pictures Core nu este un serviciu pe bază de abonament. Este un magazin digital pe consolele PlayStation care oferă Pure Stream, o tehnologie care poate transmite conținut la un bitrate semnificativ de mare, de 80 mbps (echivalent cu ceea ce oferă Blu-ray 4K).

Conform postării de pe blogul PlayStation, în catalogul Sony Pictures Core vor fi incluse blockbusteruri precum Spider-Man: Across the Spider-Verse, Spider-Man: No Way Home, Uncharted, The Equalizer, No Hard Feelings, Bullet Train și Ghostbusters: Afterlife.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News