Super Mario Run a fost descărcat de 10 milioane de ori şi a generat venituri de 4 milioane de dolari în prima zi

19.12.2016
Super Mario Run a fost descărcat de 10 milioane de ori şi a generat venituri de 4 milioane de dolari în prima zi

Jocul mobil Super Mario Run a generat venituri de 4 milioane de dolari în primele 24 de ore de disponibilitate şi a fost descărcat de 10 milioane de ori, potrivit firmei de cercetare App Annie.

La scurt timp după lansare, jocul dezvoltat de Nintendo a urcat pe prima poziţie în clasamentul jocurilor din App Store în 60 de ţări.

Aplicaţia va fi disponibilă şi în versiune pentru Android anul viitor.

Deşi cifrele sunt impresionante, nu se apropie de cele înregistrate de Pokemon GO. La trei săptămâni de la lansare, acesta genera, încă, venituri de 10 milioane de dolari pe zi şi ajunsese la 100 de milioane de descărcări. App Annie estimează că Super Mario Run nu va ajunge să fie la fel de profitabil.

Spre deosebire de Pokemon Go, care permite o serie de achiziţii în joc, în Super Mario Run se poate face o singură achiziţie: 10 dolari pentru versiunea completă. Astfel, din cauza acestui model veniturile zilnice vor începe să scadă.

Din păcate, Super Mario Run nu funcţionează fără conexiune la internet.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult