Kaufland vinde unelte Bosch la prețuri accesibile. Cât costă o bormașină de 600W

08.01.2024
Kaufland vinde unelte Bosch la prețuri accesibile. Cât costă o bormașină de 600W

Kaufland vine cu o veste excelentă pentru toți meșterii, amatori sau profesioniști: o selecție de unelte electrice de înaltă calitate marca Bosch este acum disponibilă la prețuri accesibile. Oferta include unelte esențiale pentru orice tip de proiect din casă/grădină sau lucrări profesionale.

Primul produs este o bormașina de 600W, un instrument de bază în orice atelier. Cu o turație în gol de 3.000 rpm și o rată de impact maxim de 45.000 pe minut, această bormașină este perfectă pentru găurirea eficientă în diverse materiale. Bormașina Bosch este oferită de Kaufland la prețul de 199 RON.

Pentru lucrări de polizare și tăiere, polizorul unghiular cu diametrul discului de 125mm și o turație în gol de 12.000 rpm este alegerea ideală. Acest polizor unghiular este excelent pentru tăierea și șlefuirea metalelor și altor materiale, fiind, cu siguranță, un instrument indispensabil dintr-un atelier. În perioada ofertei, produsul vine cu un preț de 219 RON.

Șlefuitorul multifuncțional oferă o viteză de cursă impresionantă de 24.000 rpm și o viteză în gol de 12.000 rpm. Acesta este perfect pentru finisarea rapidă și eficientă a suprafețelor și are un preț de 219 RON.

La ce preț este disponibilă mașina de înșurubat Bosch

Mașina de înșurubat și găurit vine cu o baterie inclusă de 1,5 AH, asigurând o turație în gol maximă de 1.450 rpm și un cuplu de 23/32/40 NM. Această mașină este esențială pentru lucrări de montaj și asamblare, iar încărcătorul inclus face ca întreținerea bateriei să fie simplă și eficientă, totul la un preț de 449 RON.

În cele din urmă, fierăstrăul pendular de 500W, cu o turație în gol maximă de 3.100 rpm și o adâncime de tăiere între 4 și 65mm, este perfect pentru tăieri rapide și precise în diferite materiale. Pentru acest fierăstrău pendular, pasionații de bricolaj trebuie să scoată din buzunar 229 RON.

Per-total, uneltele oferă o combinație excelentă de performanță, durabilitate și valoare, făcându-le o alegere perfectă pentru orice proiect. Produsele sunt disponibile doar în magazinele Kaufland în intervalul 10.01.2024-16.01.2024, la prețurile menționate mai sus.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Vlad Ionescu
Vlad Ionescu
Pasionat de tehnologie, gaming și muzică, Vlad și-a urmat pasiunea și a devenit redactor de știri și analist Esports. A scris pentru publicații precum ProSport, Revpanda și Superpont, iar în prezent este redactor Go4IT. citește mai mult