Produse Bosch în oferta Kaufland: Bormașină, mașină de înșurubat și capsator cu acumulator la prețuri accesibile

16.10.2023
Produse Bosch în oferta Kaufland: Bormașină, mașină de înșurubat și capsator cu acumulator la prețuri accesibile

Kaufland aduce săptămâna aceasta unelte marca Bosch în oferta sa. Clienții vor avea la dispoziție o gamă cuprinzătoare de scule, foarte utile pentru toate activitățile din jurul casei sau profesionale.

Întotdeauna se ivește ceva de făcut prin casă. Poate vrei să atârni un tablou, să montezi un corp de mobilă sau să îți exersezi spiritul creativ în gradină. Poate ai nevoie de uneltele potrivite pentru muncă, în cazul în care ești un profesionist în domeniu.

Pentru orice aplicație ai avea nevoie, săptămâna aceasta vei putea găsi la Kaufland o gamă întreagă de produse Bosch, de la bormașini și capsatoare, ferăstrae și șlefuitoare electrice, toate la prețuri accesibile pentru toate buzunarele.

Cel mai ieftin articol dintre produsele marca Bosch este o bormașină cu impact, care costă doar 229 de lei. Aceasta are o putere de 600W și o viteză de rotație maximă de 3.000 RPM. Rata de impact este de 45.000 de lovituri pe minut, având un cuplu maxim de strângere de 15 Nm. Este unealta potrivită pentru a face găuri în lemn, beton, metal sau plastic, dar și pentru strânge diferite șuruburi cu ușurință.

Pentru suma de 499 de lei, este disponibilă o mașină de înșurubat și găurit cu acumulator. Aceasta vine la pachet cu o baterie de 1,5 Ah și încărcător, bineînțeles. Mașina de înșurubat are o turație în gol maximă de 1.450 RPM și 3 trepte diferite pentru cuplu: 23, 32 și 40 Nm. Este o unealtă foarte utilă pentru asamblări de mobilă, mai ales că poate fi folosită oriunde, grație acumulatorului reîncărcabil.

Tot în perioada 18 octombrie – 24 octombrie 2023, clienții vor putea găsi la Kaufland și un capsator cu acumulator, la prețul de 299 de lei. La fel ca mașina de înșurubat, acesta folosește un acumulator de 1,5 Ah, ceea ce îl face ușor de transportat și mai ușor de folosit, mai ales în locurile în care prizele de alimentare lipsesc.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ionuț Vîlciu
Curios din fire, fascinat de tehnologie, jocuri, gadgeturi și pasionat de lumea auto, Ionuț și-a început cariera în jurnalism alături de echipa WASD.ro. De acolo a urmat o incursiune în presa automobilistică, alături de ProMotor. Când nu scrie despre mașini, redactează articole despre ... citește mai mult