Apple va prezenta noul MacBook la Macworld Expo

Apple va prezenta noul MacBook la Macworld Expo

Expoziţia pe care întreaga suflare de fani Apple, inclusiv cei câţiva din România, o aşteaptă cu sufletul la gură se deschide azi şi va ţine până pe 18 ianuarie. Însă noul MacBook care va fi prezentat de Steve Jobs la Macworld nu va mai constitui o surpriză pentru nimeni deoarece deja au scăpat câteva imagini pe internet. Ar putea fi o surpriză doar dacă Apple nu ar practica un preţ exorbitant.

MacBook Air

Cum se poate observa şi din imagini, noul laptop al celor de la Apple, care se va numi MacBook Air, este foarte, foarte subţire. Se mai zvoneşte că MacBook Air va avea funcţii multi-touch, ceea ce nu ar fi o mare surpriză, după succesul de care s-a bucurat iPhone în Statele Unite. Chiar nu ar mira pe nimeni dacă toate produsele Apple vor avea multi-touch de acum în colo. Însă ar fi o premieră care ar putea da de gândit tuturor producătorilor de laptopuri. Şi cine ştie, poate vom vedea şi un Eee PC cu multi-touch.

MacBook Air

Cât de subţire va fi noul MacBook şi mai ales dacă va avea sau nu funcţii multi-touch vom afla zilele astea la Macworld Expo.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News