Belkin Laptop Cooling Launge, pentru veri fierbinţi

27.04.2009
Belkin Laptop Cooling Launge, pentru veri fierbinţi

Cu toţii ne ferim de caldura verii de ceva ani de cand încălzirea globală ne încinge minţile şi corpul la propriu, iar laptop-ul, care de câţiva ani a luat locul desktop-ului, beneficiind de avantajul că îşi însoţeşte stăpânul peste tot, este o sursă de căldură nedorită.

Acest lucru este adevărat mai ales dacă îl folosim exact ca în definiţia sa: ţinăndu-l în poale. Pe lângă disconfortul cauzat de căldură mai trebuie să menţionăm că efectele secundare ale folosirii îndelungate a zonei reproducătoare masculine nu sunt deloc încurajatoare. Alternativele sunt folosirea laptop-ului pe o suprafaţă plană (care nu este mereu la îndemână în timpul perindărilor noastre) ori achiziţionarea unui cooler de laptop.

Una din opţiuni este Belkin Laptop Cooling Launge, un suport si cooler de laptop proiectat în special pentru laptop-urile de dimensiuni mari (până la 17 inch) şi folosirea în casă deoarece dimensiunile nu sunt chiar liliputane.

Belkin Laptoop Cooling Launge

Legat de construcţie putem caracteriza pe Belkin Laptop Cooling Launge foarte simplu ca un suport de laptop cu cooler integrat. Nu există sisteme de prindere, laptop-ul fiind pur si simplu asezat direct pe Laptop Cooling Launge, care este suficient de gros ca sa nu transmită căldura laptop-ului pretioaselor noastre organe.

Dacă te preocupă temperatura laptop-ului tău şi ţi-e teamă de componente care pot sucomba când ţi-e lumea mai dragă sau te deranjează zgomotul produs de ventilatoarele notebook-ului tău supraîncălzit atunci iei pur si simplu cablul USB şi în infigi într-un port liber. Nu ai nevoie de drivere şi configurări ulterioare.

Deci am stabilit: Belkin Laptop Cooling Launge este un produs simplu de folosit. Acest lucru însă este şi un dezavantaj: nu putem seta în niciun fel viteza ventilatorului, care este prea mare, zgomotul produs fiind deranjant, mai ales într-o camera liniştită, deci renunţi la zgomotul laptop-ului în favoarea celui produs de Belkin Laptop Cooling Launge.

Alte aspecte care merită menţionate sunt reglajul pe verticală, ce permite astfel înclinarea laptop-ului, cu tot cu suportul său şi faptul că Belkin Laptop Cooling Launge îşi face treaba, răcind eficient partea de jos a notebook-ului. Deşi iniţial eram sceptic privind eficienta unui singur cooler, trebuie să recunosc că designul curbat al partii de mijloc creeaza un spatiu ca un tunel sub laptop, unde aerul împins în sus de ventilator este dispersat peste partea de jos a laptop-ului.

Deci dacă te regăseşti printre cei care au nevoie de un cooler de laptop, nu ezita să iei în considerare si Belkin Laptop Cooling Launge.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News