Carrefour, 4 octombrie: 3 produse simple, dar foarte utile, disponibile la ofertă

05.10.2022
Carrefour, 4 octombrie: 3 produse simple, dar foarte utile, disponibile la ofertă

Carrefour a publicat noi reduceri pe site-ul propriu. Am făcut o selecție de 3 produse interesante, simple și ieftine, disponibile cu reduceri de preț.

Un încărcător auto care oferă încărcare rapidă este disponibil la prețul de 33 de lei (redus de la 58 de lei). Dispozitivul este compatibil cu tehnologiile QuickCharge 3.0 și Power Delivery. Încărcătorul include porturi USB-A și USB-C.

Puterea maximă oferită, atunci când este încărcat un singur dispozitiv, este de 30 W. Dispozitivul, modelul Lemontti LEMIAPDQCBK, oferă protecție împotriva scurtcircuiturilor, supraîncălzirii și supraîncărcării. La eMAG, prețul produsului este de 49,54 lei.

Carrefour
Încărcătorul auto Lemontti LEMIAPDQCBK.

Un cooler poate îmbunătăți semnificativ performanța unui laptop. Carrefour vinde modelul Ice Wizard White Shark, cu cinci ventilatoare de 2.400 rpm, la prețul de 99,9 lei.

Modelul este unul de gaming, dar poate fi folosit și pentru laptopuri obișnuite. Cooler-ul este compatibil cu laptopuri cu diagonală de maxim 17,3”. Zgomotul făcut este de 30 dB.

O placă de rețea externă, care poate fi folosită pentru a îmbunătăți viteza internetului pe un laptop mai vechi sau pentru a adăuga conexiune wireless pe un desktop, este vândută de retailer la prețul de 45 de lei.

Dispozitivul se conectează la un port USB-A și este compatibil cu standardul Wi-Fi 802.11n, care poate folosi benzi de 2.4 sau 5 GHz și oferă o viteză maximă de descărcare a datelor de 300 Mbps.

Foto: Carrefour.ro

Citește și:

Robotul aspirator smart revine în oferta Lidl. Preț, caracteristici și disponibilitate

Dedeman, 4 octombrie: 3 produse deosebite disponibile cu reduceri consistente

Ofertele Lidl: 3 unelte cu display utile disponibile începând de joi

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult