Dedeman, 4 octombrie: 3 produse deosebite disponibile cu reduceri consistente

04.10.2022
Dedeman, 4 octombrie: 3 produse deosebite disponibile cu reduceri consistente

Dedeman, cel mai mare lanț de pe piața de bricolaj din România, a publicat noi reduceri pe site-ul propriu. Trei dispozitive ne-au atras atenția, prin preț, designul neobișnuit sau caracteristicile tehnice.

Un radio FM Akai APRC-20BG, cu design neobișnuit și două difuzoare de 16 W (2 x 8 W), este disponibil la prețul de 219 lei (redus de la 299 de lei). Dispozitivul funcționează și pe post de boxă externă. Aparatul are doi acumulatori cu capacitate de 1.200 mAh, slot pentru carduri (poate citi formate audio WAV și MP3) și slot USB pentru stick-uri de memorie.

Dispozitivul se poate conecta la alte dispozitive și wireless, prin intermediul conexiunii Bluetooth. Mai mult, sunetul poate fi ajutat, în funcție de genul de muzică redat, din egalizatorul integrat.

Citește și Ofertele Lidl: 3 unelte cu display utile disponibile începând de joi

La categoria Auto este disponibil un compresor, model Profi 10945R, la prețul de 149 de lei (redus de la 164 de lei). Acesta poate susține o presiune maximă de 10 bari și este alimentat de la priza de 12 V a mașinii.

Dedeman

Dispozitivul include o lanternă, care folosește 4 LED-uri cu lumină albă pentru iluminare și 3 LED-uri cu lumină roșie pentru modul Flash. Pachetul include capete adaptoare pentru umflarea mingilor și a saltelelor gonflabile. Compresorul poate funcționa un timp maxim de 10 minute. Informațiile sunt afișate pe un display.

O reducere consistentă are televizorul smart Philips 43PUS8536/12. Acesta costă 1900 de lei, prețul fiind redus de la nivelul de 2.560 de lei. Modelul are display cu diagonală de 108 cm, cu rezoluție Ultra HD / 4K, sistem de operare Android și sistem de iluminare Ambilight. LED-urile de pe margine pot fi setate pentru a reacționa la acțiunea de pe ecran. Philips 43PUS8536/12 oferă suport pentru tehnologia video HDR 10 și pentru cea audio Dolby Premium.

Modelul este potrivit inclusiv pentru gaming de pe console video, deoarece oferă conectivitate HDMI 2.1 cu latență scăzută și oferă compatibilitate cu tehnologia VRR (rată variabilă de reîmprospătare).

Foto. Dedeman.ro

Citește și:

Carrefour, 4 octombrie: 3 produse simple, dar foarte utile, disponibile la ofertă

Ofertele Lidl: 3 unelte cu display utile disponibile începând de joi

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult