Getac B360, un laptop rugged, pregătit pentru anul imprevizibil 2020, este disponibil în România

21.10.2020
Getac B360, un laptop rugged, pregătit pentru anul imprevizibil 2020, este disponibil în România

Laptopul rugged Getac B360 este disponibil pe piața locală, anunță distribuitorul autorizat ELKO Romania. Computerul a fost conceput pentru a fi folosit în condiții dificile, pe șantiere, în zone cu temperaturi extreme sau de către armată.

Getac B360 poate fi configurat cu procesoare Intel de generația a 10-a și cântărește, în varianta standard, destul de puțin – 2,32 kg.

Display-ul IPS Full HD al computerului are diagonala de 13,3” și luminozitate maximă ridicată, de 1.400 Nits. Ecranul primește și comenzi tactile sau prin intermediul unui pen.

Citește și: ASUS ZenBook 14 (UX425J) review – un laptop de business pursânge

Laptopul are certificare pentru standardele MIL-STD-810H, MIL-STD-461G, este rezistent la șocuri și poate opera la temperaturi cuprinse între -29 de grade Celsius și +63 de grade Celsius. Mai mult, este rezistent la praf și apă (certificare IP66).

Computerul oferă și un nivel de securitate ridicat. Astfel, utilizatorii au la dispoziție mai multe metode de autentificare, precum cititor RFID, cititor smartcard și sistem de recunoaștere facială. Totodată, unitățile de stocare SSD pot fi înlăturate rapid, pentru a păstra în siguranță datele.

Există și o variantă Pro a laptopului, care oferă în plus o baterie extinsă, un port serial suplimentar și posibilitatea instalării unei unități optice.

Citește și: Acer Predator Helios 700 review: între un laptop gigant și un desktop în miniatură

Getac B360 oferă conectivitate 4G/5G, Wi-Fi 6 și Bluetooth 5.1. Mai mult, include următoarele porturi: 1 x USB 2.0, 2 x USB 3.1, 1 x HDMI, 1 x serial, 1 x LAN, jack audio universal de 3,5 mm și cititor de carduri SD. Opțional, laptopul poate fi configurat cu port USB-C, interfață DisplayPort sau VGA.

Sursa: Getac

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult