HP EliteBook Revolve, un nou ultrabook convertibil cu Windows 8

05.12.2012
HP EliteBook Revolve, un nou ultrabook convertibil cu Windows 8

HP vrea să atragă clienţii din mediul business cu noul său ultrabook Elitebook Revolve. Acesta are un ecran rabatabil, ce poate transforma ultra-portabilul de 11.6” într-o tabletă. Carcasa este construită din aliaj de magneziu şi ultrabook-ul apare în imagini cu un docking station. Tastatura sa este iluminată, iar ecranul tactil este protejat de Gorilla Glass. Cu dimensiuni foarte compacte, HP EliteBook Revolve cântăreşte doar 1,36 kg, o greutate bună pentru un model dedicat mediului business.

HP EliteBook Revolve - un ultrabook ce se transformă tabletă

În carcasă se găsesc binecunoscutele configuraţii bazate pe platforma Ivy Bridge de la Intel. Utilizatorul va putea opta pentru procesoare Core i3, i5 sau i7, alături de care va primi un SSD cu capacitate de până la 256 GB. Cei 4 GB DDR3 din sistem sunt integraţi pe placa de bază, însă există un slot liber pentru cei care doresc mai mult. Nu puteau să lipsească tehnologiile NFC, TPM şi slot-ul SIM pentru conectivitate oriunde.

HP EliteBook Revolve - un docking station opţional

Este posibil ca unii să se plângă de rezoluţia mică, în condiţiile în care competiţia nu se jenează să implementeze un panou full HD pe aceeaşi diagonală. Este drept că 1600×900 pixeli ar fi fost o rezoluţie mai potrivită, dar gusturile pot să difere. HP EliteBook Revolve va fi disponibil pe piaţă în luna martie a anului viitor. Preţul nu a fost anunţat oficial.

HP EliteBook Revolve închis

Urmărește Go4IT.ro pe Google News