HP retrage mai multe serii de acumulatori pentru laptopuri, cu risc de supraîncălzire şi incendiu

21.06.2016
HP retrage mai multe serii de acumulatori pentru laptopuri, cu risc de supraîncălzire şi incendiu

HP retrage de pe piaţă mai multe serii de acumulatori cu probleme, dintre care o parte au fost livraţi deja cu anumite modele de laptopuri Compaq Presario, Compaq, HP ProBook, HP ENVY, HP şi HP Pavilion.

În prezent, HP trimite mesaje de informare clienţilor care ar putea fi în posesia unuia dintre modelele de laptopuri echipate cu un acumulator din loturile cu probleme, sau au obţinut un astfel de acumulator separat, prin intermediul serviciului de suport tehnic al companiei.

Potrivit HP, este „extrem de important” ca utilizatorii de laptopuri să verifice seria acumulatorului folosit şi să-l returneze pentru înlocuire gratuită dacă acesta parte dintr-un lot cu probleme. Compania pune la dispoziţie şi un formular online, asistând procedura verificării şi înlocuirii acumulatorilor. HP recomandă îndepărtarea imediată a acumulatorilor cu probleme, respectiv folosirea laptopului conectat la adaptorul AC până la primirea unui acumulator de schimb.

Toshiba retrage 100.000 baterii pentru laptopuri, cu risc de supraîncălzire şi incendiu

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult