Hyundai A7, tabletă cu Android 4.0 la doar 110 dolari

09.04.2012
Hyundai A7, tabletă cu Android 4.0 la doar 110 dolari

Hyundai este un producător coreean cunoscut mai degrabă pentru activitatea pe care o are în industria automobilelor şi mai puţin pentru prezenţa pe piaţa dispozitivelor electronice de consum.

Hyundai A7

La fel ca şi în domeniul auto, ce metodă poate fi mai bună pentru cucerirea unei pieţe noi decât lansarea unui produs ieftin şi bun. Dacă în privinţa calităţii lucrurile nu sunt tocmai clare în acest moment, preţul este unul cât se poate de îmbietor pentru specificaţiile date şi sistemul de operare ales.

Hyundai A7 este o tabletă de 7 inch, echipată cu un ecran capacitiv multi-touch (până la 5 puncte de contact) cu rezoluţie 480×800 pixeli. Configuraţia include un procesor single-core la 1.5 GHz bazat pe nucleul Cortex A8, respectiv GPU cu nucleu Mali 400.

Sistemul de operare Android 4.0 şi aplicaţiile deschise au la dispoziţie 512 MB memorie RAM. Spaţiul de stocare intern este limitat la 8 GB, dar poate fi extins cu până la 32 GB prin ataşarea unui card de memorie microSD.

Printre dotările oferite se numără o cameră frontală cu rezoluţie 0.3 MP, ieşire HDMI şi jack audio pentru căşti, modul Wi-Fi şi 3G, respectiv un conector USB.

Hyundai A7 atacă piaţa tabletelor entry-level, unde găsim deja alternative ca Nook Tablet a celor de la Barnes&Noble, tabletele Archos 80 şi 101 G9, Prestigio MultiPad şi alte tablete ieftine.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult