Lenovo lansează pentru piaţa locală două noi dispozitive destinate dezvoltării mediului digital de învăţare

30.06.2016
Lenovo lansează pentru piaţa locală două noi dispozitive destinate dezvoltării mediului digital de învăţare

Lenovo le propune educatorilor şi elevilor din România două noi sisteme uşor de administrat, rezistente şi adaptabile la nevoile complexe ale noii generaţii de studenţi.

Lenovo ThinkPad Yoga 11e Chromebook şi Lenovo N22 Chromebook sunt create special pentru folosirea în sălile de clasă. Livrate cu sistemul Chrome OS şi un set de aplicaţii educaţionale şi de administrare facilă a sistemelor, noile portabile dispun de carcasa robustă, baterie cu autonomie ridicată şi ecrane anti-reflex care permit o vizionare clară indiferent de mediul în care se desfăşoară lecţiile.

ThinkPad Yoga 11e Chromebook

ThinkPad Yoga 11e Chromebook, versatilitate pentru experienţe de învăţare complexe

ThinkPad Yoga 11e Chromebook este un laptop subţire, uşor, silenţios şi versatil. Un amortizor de cauciuc montat în jurul capacului absoarbe forţa şocurilor laterale, iar colţurile sunt cu 50% mai rezistente, pentru a reduce deteriorarea în cazul căderii oblice. Laptopul este testat cu privire la 12 parametri şi 23 de proceduri, cum ar fi presiune ridicată, umiditate, vibraţii, temperatură înaltă, şoc de temperatură, presiune joasă (4572 m), temperatură scăzută, radiaţii solare, fungi şi praf. Software-ul educaţional şi alte aplicaţii integrate oferă o experienţă bogată şi intuitivă pentru notiţe, adnotarea fişierelor PDF şi altele. În funcţie de modelul ales, seria ThinkPad Yoga 11e este disponibilă şi cu procesoare Intel Core din a şasea generaţie, oferind performanţe la nivel de top.

Lenovo N22 Chromebook, un laptop robust şi rezistent

Dezvoltat să reziste utilizării continue în sala de clasă, Lenovo N22 Chromebook le oferă elevilor şi studenţilor o experienţă intuitivă, uşor de gestionat şi de adaptat la nevoile specifice conţinutului utilizat în procesul de învăţare. Laptopul este echipat cu un display HD de 11.6’’, conectivitate WiFi şi procesor Intel dual-core Celeron N3050, iar bateria cu o durată de viaţă ridicată face faţă celor mai aglomerate zile de curs. 

Lenovo N22 Chromebook

Cele doua laptopuri Lenovo ThinkPad Yoga 11e Chromebook şi Lenovo N22 Chromebook este disponibil în ofertele partenerilor autorizaţi Lenovo.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult