Noi lansări Huawei în România: MateBook 14s, MateView GT, Watch GT3, FreeBuds Lipstick și Sound Joy

18.11.2021
Noi lansări Huawei în România: MateBook 14s, MateView GT, Watch GT3, FreeBuds Lipstick și Sound Joy

Huawei a anunțat lansarea în România unei game mai mari de produse din diverse categorii. Vorbim despre noul laptop MateBook 14s care intră astăzi la precomandă, monitoarele de gaming MateView GT, cât și dispozitive din gama „ecosistem” precum căști, ceasuri inteligente și boxe portabile. Toate se lansează în următoarele câteva săptămâni și sunt deja disponibile pentru comandă sau precomandă, sau urmează să fie listate foarte curând.

MateBook 14s: laptop ultra portabil premium

Laptop-ul MateBook 14s este un model ultra portabil premium, echipat cu componente performante. Vorbim despre modele care pornesc de la Intel Core i5 din generația a 11-a, ecran 2.5K de 14” cu touchscreen pe format 3:2 și refresh rate de 90 Hz, cât și o baterie de 60 Wh, cu încărcare rapidă la 90W.

Laptop-ul intră la precomandă astăzi, 18 noiembrie și va fi disponibil în trei culori, printre care și cea verde, pe care am testat-o. Laptop-ul va fi disponibil în magazine de pe data de 2 decembrie.

Monitoarele MateView GT sunt dedicate fanilor jocurilor de PC

Începând de astăzi, însă, monitoarele MateView GT sunt disponibile pentru comandă în România. Acestea sunt disponibile în două dimensiuni: de 34” pe format ultra-wide 3K și 27” pe format 16:9. Modelul ultrawide este la rândul său disponibil în două variante, cu sau fără soundbar, însă toate cele trei variante sunt în rest similare în termeni de specificații.

huawei mateview GT

Vorbim despre luminozitate de 350 nits, și compatibilitate cu conținut HDR10. Prețurile pornesc de la 1.899 lei pentru varianta de 27” și de la 2.999 lei pentru varianta ultra-wide.

FreeBuds Lipstick: căști în formă de ruj

Căștile FreeBuds Lipstick, anunțate la Viena alături de Huawei Nova 9, vin și în România începând cu data de 18 noiembrie. Acestea sunt realizate special pentru publicul feminin și vin într-o carcasă de oțel inoxidabil care seamănă cu un ruj. Acestea beneficiază de ANC (până la 25 dB), chiar dacă nu au un design in-ear. Căștile promit 4 ore de autonomie la o singură încărcare și 22 de ore de autonomie în total în combinație cu cutia.

 

huawei freebuds lipstickFreeBuds Lipstick vor fi disponibile la 1.099 lei și pot fi comandate de astăzi, 18 noiembrie.

Huawei Watch GT3: ceasuri cu autonomie mare

Tot la Viena au fost anunțate și ceasurile Huawei Watch GT3. Acestea sunt echipate cu o versiune „lite” de HarmonyOS, similară cu ce am văzut anterior pe seria GT. Datorită acestui aspect, ceasurile vor oferi între o săptămână și două săptămâni de autonomie, în funcție de variantă (42 sau 46mm).

huawei watch gt 42mm

Noutățile pentru seria Huawei Watch GT sunt senzorii TrueSeen 5.0, care integrează senzor de puls, senzor pentru calculul saturației oxigenului din sânge și chiar posibilitatea de a detecta dacă ceasul este sau nu purtat. De asemenea, modelele Huawei Watch GT3 pot fi încărcate wireless de pe orice încărcător Qi sau de pe un telefon care oferă încărcare wireless bilaterală.

Un element împrumutat de la Huawei Watch 3 este coronița rotativă, care poate fi folosită în navigația prin meniuri. Ceasurile Huawei Watch GT3 vor intra la precomandă pe 25 noiembrie și se livrază de pe 8 decembrie. Prețurile pornesc de la 1.199 lei pentru varianta active classic, 1.399 pentru varianta de 42mm și 1.499 pentru varianta elite de 46mm.

huawei watch gt 46mm

Sound Joy: boxă realizată în parteneriat cu Devialet

În cele din urmă, Huawei a anunțat Sound Joy, o boxă portabilă realizată în parteneriat cu producătorul francez de dispozitive audio, Devialet. Noua boxă promite 26 de ore de autonomie (8.800 mAh) și este echipată cu mai multe difuzoare, pentru a putea oferi un sunet  de 79 dB de la o distanță de 2 metri. Este rezistentă la apă și permite împerecherea rapidă prin NFC cu smartphone-urile.

Huawei Sound Joy

De asemenea, Huawei Sound Joy permite conectarea a două boxe între ele pentru redare stereo. Boxa va fi disponibilă în magazinele din România de pe 8 decembrie, la prețul de 599 lei.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult