Sony VAIO Fit 11A – cel mai compact ultra-portabil cu ecran rotativ

08.01.2014
Sony VAIO Fit 11A - cel mai compact ultra-portabil cu ecran rotativ

Gama Sony VAIO Fit A a adus pe piaţă un nou tip de construcţie, ce permite folosirea laptopului în mai multe moduri fără compromisuri în ceea ce priveşte greutatea sau grosimea dispozitivului. Portabilele au venit în mai multe dimensiuni, însă acum producătorul a lansat cel mai mic model din serie. Ecranul de 11.6” vine cu rezoluţie full HD şi tehnologie Triluminous. De asemenea, el poate fi controlat cu ajutorul unui stilus foarte precis. Sony VAIO Fit 11A cântăreşte 1,27 kg şi are o tastatură iluminată.

Sony VAIO Fit 11A - un ultrabook compact cu trei moduri de folosire

Ultrabook-ul compact va avea un preţ de pornire de 800 $. Pentru această sumă veţi primi un procesor Intel Pentium Bay Trail cu patru nuclee. La nevoie, clienţii pot opta pentru pentru un procesor Core i7 ULV. Stocarea se face pe un SSD, iar cantitatea de memorie RAM ar trebui să fie de 4 GB sau 8 GB. Sony VAIO Fit 11A va rula noua versiune a sistemului de operare de la Microsoft, Windows 8.1.

Sony VAIO Fit 11A va fi disponibil începând din luna februarie

Un alt upgrade cu care vine ultrabook-ul de faţă este placa de reţea wireless cu suport pentru standardul 802.11ac. Ea va ajunge şi în alte portabile de la Sony în viitorul apropiat. Sony VAIO Fit 11A va ajunge pe mai multe pieţe majore începând de luna viitoare. Nu ştim momentan dacă el va fi disponibil şi în ţara noastră.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News