Lidl anunță noi unelte Parkside la prețuri accesibile

17.01.2024
Lidl anunță noi unelte Parkside la prețuri accesibile

Lidl se pregătește să lanseze o nouă ofertă de unelte Parkside, perfecte pentru orice meșter amator sau profesionist. Oferta include unelte de înaltă calitate, la prețuri accesibile, ideale pentru diverse proiecte de bricolaj sau reparații.

Unul dintre produsele cheie este pistolul electric de vopsit. Acest pistol pulvezitor are o suflantă integrată de 450 W și oferă un debit maxim de apă de 950 ml/min. Cu trei tipuri de pulverizare reglabile – jet rotund, lat orizontal și lat vertical – și un volum al recipientului de 1200ml, pistolul de vopsit este perfect pentru aplicarea uniformă a vopselei, lăcuirii sau a altor soluții. Lidl îl oferă la prețul de 149 RON.

Pentru lucrările fine de șlefuire, șlefuitorul de precizie este alegerea ideală. Acesta vine echipat cu un acumulator performant litiu-ion de 12V (1,3 AH) care se încarcă prin USB. Cu o turație nominală de 5000-25000 min și mecanism de blocare a axului, acest șlefuitor este extrem de versatil. Deși încărcătorul nu este inclus, dispozitivul vine într-o cutie practică pentru depozitare, fiind disponibil la prețul de 79 RON.

Prețuri & disponibilitate

Pentru lucrările care necesită unelte specifice, setul de chei imbus este esențial. Acest set include chei hexagonale și chei cu profil torx, în total 11 piese, fiind ideal pentru asamblarea mobilierului sau pentru alte sarcini de mecanică. Pentru acest produs, meșterii vor fi nevoiți să scoată din buzunar 19 RON.

În plus, oferta include un raft practic, rezistent la încărcături, cu înălțime reglabilă. Montajul său este simplu, realizându-se prin sistemul de îmbinare, și poate fi montat pe orizontală, oferind o soluție de stocare flexibilă și eficientă. Raful este oferit de Lidl la prețul de 149 RON, fiind disponibil exclusiv în perioada menționată mai jos.

Aceste unelte oferite de Lidl sunt ideale pentru a vă echipa atelierul sau garajul. Fie că renovați, vopsiți, asamblați sau organizați, uneltele Parkside vor face ca fiecare proiect să fie mai ușor și mai plăcut. Promoția este disponibilă în magazinele LIDL în perioada 21.01-28.01.2024. 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Vlad Ionescu
Vlad Ionescu
Pasionat de tehnologie, gaming și muzică, Vlad și-a urmat pasiunea și a devenit redactor de știri și analist Esports. A scris pentru publicații precum ProSport, Revpanda și Superpont, iar în prezent este redactor Go4IT. citește mai mult