Lidl introduce noi unelte Parkside la prețuri accesibile. La ce preț este oferită mașina de găurit și înșurubat

10.01.2024
Lidl introduce noi unelte Parkside la prețuri accesibile. La ce preț este oferită mașina de găurit și înșurubat

Lidl pune la vânzare o nouă gamă de unelte Parkside, perfecte pentru orice iubitor de bricolaj. Cum cei mai mulți pasionați probabil că știu deja, unelte Parkside sunt concepute pentru a oferi eficiență maximă și ușurință în utilizare, fiind ideale pentru o varietate de proiecte. De asemenea, raportul calitate-preț este un alt factor esențial în produsele menționate mai jos.

Primul produs din această ofertă este mașina de găurit și înșurubat cu acumulator. Acesta vine echipat cu un reductor cu 2 trepte de viteză, turație reglabilă fără trepte intermediare și o funcție Quickstop. Cu un cuplu maxim de 35Nm și 20 + 1 trepte de cuplu, inclusiv o treaptă de găurire, mașină este un instrument considerat de mulți drept indispensabil. Încărcătorul său de 2,4 A are dezactivare automată a încărcării, asigurând astfel o durabilitatea a bateriei. Prețul propus de Lidl este de 299 RON.

Următorul instrument, șlefuitorul pentru pereți și podele, vine cu o funcție de aspirare integrată. Cu două accesorii ușor de schimbat, inclusiv un disc tip oală din metal dur și un disc pentru șlefuit, șlefuitorul este ideal pentru lucrări de finisare. Turația sa la mersul în gol este de 410-1900 rpm, iar diametrul discului pentru șlefuit este de 180mm. Capacitatea sacului colector este de 25L, facilitând curățenia în timpul lucrului. Produsul este oferit la prețul de 299 RON.

Unealtă multifuncțională și fierăstrău circular oferite la prețuri excelente

Unealta multifuncțională oferită de Parkside are oscilație reglabilă fără trepte și vine cu un accesoriu pentru sursa externă de aspirare a prafului. Viteza motorului variază între 15.000 și 21.000 rpm, iar funcția Quick Lock facilitează schimbarea rapidă și ușoară a accesoriilor. Pasionații de bricolaj vor fi nevoiți să scoată 149 RON din buzunar pentru această unealtă.

În final, fierăstrăul circular staționar este o altă unealtă importantă din oferte celor de la Lidl. Echipat cu ghidaj de laser pentru tăieri exacte, cap de tăiere înclinabil și dispozitiv de strângere, acest fierăstrău are o turație la mersul în gol de 4.900 rpm și poate tăia materiale de până la 120mm în lungime și este oferit la prețul de 379 RON.

Produsele sunt disponibile în magazinele Lidl în perioada 11.01.2024-14.01.2024. 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Vlad Ionescu
Vlad Ionescu
Pasionat de tehnologie, gaming și muzică, Vlad și-a urmat pasiunea și a devenit redactor de știri și analist Esports. A scris pentru publicații precum ProSport, Revpanda și Superpont, iar în prezent este redactor Go4IT. citește mai mult