Lidl vinde accesorii auto extrem de practice în sezonul de iarnă. La ce preț este disponibil redresorul auto

15.01.2024
Lidl vinde accesorii auto extrem de practice în sezonul de iarnă. La ce preț este disponibil redresorul auto

Lidl vine în întâmpinarea șoferilor cu o gamă nouă de accesorii auto, perfecte pentru a face față provocărilor de pe drum. Aceste dispozitive inteligente și portabile sunt ideale pentru orice situație, de la întreținerea rutină a vehiculului până la situații de urgență. De asemenea, sunt excelente pentru sezonul de iarnă.

Primul produs din această gamă este redresorul auto. Dotat cu un cablu de 2 metri și funcționând la 12V, acest redresor este controlat de o comandă inteligentă cu microprocesor. Include un program de diagnosticare și un proces de încărcare complet automat, asigurând o încărcare eficientă și sigură a bateriei auto, totul la prețul de 69 RON.

Un alt dispozitiv esențial este starterul auto multifuncțional. Echipat cu un acumulator litiu-ion de 12V, acesta vine cu o lanternă LED integrată, adecvată pentru temperaturi de până la -21C. Funcționând ca un 2 în 1, dispozitivul poate fi folosit atât ca starter auto, cât și ca baterie externă, oferind flexibilitate și siguranță. LIDL vinde acest dispozitiv cu prețul de 299 RON.

La ce preț este oferit compresorul portabil cu acumulator

Compresorul portabil cu acumulator este un minicompresor performant și ușor de cărat. Include un adaptor USB de 12V și cabluri USB (3,5) și USB C, făcându-l potrivit pentru o varietate de conectări. Acumulatorul său, de 4 x 500 mAH, asigură o utilizare îndelungată, iar lanternă de buzunar inteligentă cu LED este un plus pentru situațiile de urgență sau lucrările pe timp de noapte. Pasionații auto vor fi nevoiți să scoată din buzunar 149 RON pentru acest produs.

De asemenea, catalogul este completat și de cablurile auto din aluminiu. Funcționează pentru motoarele pe benzină de până la 5500 cm3 și motoarele diesel până la 3000 cm3. Cu o lungime de 3,5 metri, cablurile sunt oferite de LIDL la prețul de 69 RON.

Per-total, aceste accesorii auto de la Lidl sunt soluții ideale pentru orice șofer, combinând tehnologia avansată cu portabilitatea. Fie că vă pregătiți pentru o călătorie lungă sau pur și simplu doriți să fiți pregătiți pentru orice eventualitate, puteți achiziționa accesorile de la LIDL în perioada 15-01.21.01-2023.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Vlad Ionescu
Vlad Ionescu
Pasionat de tehnologie, gaming și muzică, Vlad și-a urmat pasiunea și a devenit redactor de știri și analist Esports. A scris pentru publicații precum ProSport, Revpanda și Superpont, iar în prezent este redactor Go4IT. citește mai mult