Noi produse Parkside la Lidl. Mașină de găurit / înșurubat + acumulator, cadouri ideale pentru meșteri

06.12.2023
Noi produse Parkside la Lidl. Mașină de găurit / înșurubat + acumulator, cadouri ideale pentru meșteri

Începând din 11 decembrie, în magazinele Lidl va fi pusă la vânzare gama de produse Parkside menite să vă facă munca mai ușoară și mai eficientă în proiectele de reparație sau bricolaj.

Mașină de găurit și înșurubat Parkside

Cu puterea sa de 60 Nm și designul ergonomic, această mașină de înșurubat este partenerul perfect în proiectele de asamblare. Costă 199 de Lei, doar că în pachet NU vine cu acumulator și încărcător. Este o unealtă multifuncțională ce vă permite să găuriți și să înșurubați cu ușurință. Poate fi o alegere excelentă pentru orice atelier de casă.

Mașină de înșurubat cu impact marca Parkside

Cu un design ergonomic și tehnologie avansată, acest instrument este potrivit pentru proiectele de bricolaj și reparații casnice. Oferă un număr de percuții între 0 și 4300 min-¹. Această caracteristică îți permite să te adaptezi nevoilor specifice ale fiecărui proiect.

Indiferent dacă lucrezi la asamblarea mobilei sau la construirea unui proiect DIY, vei aprecia versatilitatea acestui instrument. Cu o turație la mersul în gol între 0 și 3600 min-¹ are un reglaj precis al vitezei și îți permite să gestionezi cu ușurință diferite tipuri de materiale și să obții rezultate perfecte. Designul ergonomic al mânerului asigură confortul în timpul utilizării, reducând oboseala și oferindu-ți libertate de mișcare în timpul proiectelor. Costă 249 de Lei, însă NU conține acumulator și încărcător.

Polizor unghiular Parkside

Un polizor unghiular vă ajută să realizați lucrări de tăiere și șlefuire cu ușurință. Este o unealtă indispensabilă pentru orice proiect de renovare sau construcție. De la Lidl acesta poate fi cumpărat cu suma de 249 de Lei, însă nici acesta NU vine în cutie cu acumulator și încărcător.

Ciocan rotopercutor Parkside

Un ciocan rotopercutor Parkside costă la Lidl suma de 299 de lei. Are un mâner softgrip antialunecare și dispune de un selector central pentru toate funcțiile (găurire, găurire cu percuție, dăltuire), dar nu se achiziționează în același pachet cu acumulatorul și încărcătorul.

Acumulator Smart de 20 de V Parkside

Cu o capacitate mare, tehnologie Smart și moduri reglabile (Performance, Balanced, Eco și Expert), acest acumulator vă oferă libertatea de a lucra fără a fi condiționat de cabluri. Fiabil și durabil, acest acumulator este esențial pentru orice colecție de unelte. Costă 269 de Lei la Lidl.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News