Acer a anunţat două noi monitoare QHD destinate amatorilor de jocuri: XB270HU şi XG270HU

05.01.2015
Acer a anunţat două noi monitoare QHD destinate amatorilor de jocuri: XB270HU şi XG270HU

Numărul monitoarelor care folosesc tehnologia de sincronizare G-Sync de la NVIDIA continuă să crească, Acer anunţând în cadrul CES 2015 două noi produse dedicate amatorilor de jocuri care mândresc cu panoul IPS, respectiv cu designul cu ramă foarte îngustă.

Ambele monitoare Acer oferă un ecran cu diagonală de 27”, rezoluţie de 2560 x 1440 pixeli şi o rată de împrospătare a ecranului de 144 Hz. Modelul XB270HU se mândreşte cu prima implementare a unui panou IPS în combinaţie cu modulul G-Sync, acoperirea sRGB şi unghiurile de vizualizare ample atrăgând astfel şi utilizatorii pretenţioşi care au fost nemulţumiţi până acum de implementările cu panouri TN. În plus, Acer XB270HU oferă şi un picior care permite reglarea înălţimii şi înclinării precum şi rotirea ecranului.

Cel de-al doilea model foloseşte un panou TN şi nu foloseşte tehnologia G-Sync, însă XG270HU se mândreşte cu designul cu ramă foarte subţire, care-l face apt pentru sistemele multi-monitor, şi cu tehnologia Acer EyeProtect, care promite o iluminare de fundal lipsită de pâlpâiri chiar şi la nivelurile foarte reduse de strălucire. Panoul TN se laudă cu un timp de răspuns de 1 milisecundă, lista dotărilor mai incluzând porturi HDMI 2.0, DVI şi DisplayPort 1.2.

Ambele monitoare vor fi disponibile la nivel global începând cu luna martie, însă preţurile sunt momentan necunoscute.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News