AOC oferă un nou monitor cu preţ accesibil, adresat pasionaţilor de jocuri

16.09.2013
AOC oferă un nou monitor cu preţ accesibil, adresat pasionaţilor de jocuri

AOC e2462Vwh este un monitor ultra-rapid, creat pentru pasionaţii de jocuri. Construit în jurul unui ecran Full HD cu diagonală 23,6 inch, modelul promite lag redus şi eliminarea efectului de ghosting, contribuind la o experienţă de gaming ce răspunde la cele mai înalte exigenţe.

AOC e2462Vwh

Echipat cu sursă de lumină LED şi matrice TN, monitorul oferă luminozitate decentă de 250 cd/MP şi rată de contrast static 1000:1, suficient cât să ne putem bucura fără probleme de acţiunea din jocuri. Suplimentar, amatorii de filme pot activa funcţia de contrast dinamic pentru extinderea ratei de contrast la 50.000.000:1 şi obţinerea unor culori mai vibrante. Însă pentru jocuri principalul element de atracţie rămâne timpul de răspuns estimat la 2ms (GTG), ce face ca efectul de ghosting să fie aproape imperceptibil.

AOC e2462Vwh - opţiunile de conectivitate

Potrivit AOC, monitorul e2462Vwh dispune de un procesor de imagine cu lag foarte redus, care-şi arată avantajele în jocuri cu acţiune rapidă, cum sunt cele din categoria FPS şi auto.

Pentru conectarea la PC sau consola de jocuri avem la dispoziţie intrări VGA şi HDMI, poziţionate pe suportul ecranului. Tot aici găsim şi o ieşire pentru căşti, de tip jack 3.5mm.

AOC e2462Vwh - vedere din spate

 AOC e2462Vwh poate fi găsit în magazine începând cu luna octombrie, la un preţ recomandat de 699 Lei.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult