BenQ RL2460HT, un monitor de gaming special pentru utilizatorii de console

08.03.2016
BenQ RL2460HT, un monitor de gaming special pentru utilizatorii de console

Special conceput pentru jocurile de tip RTS şi MOBA, dar şi pentru console, BenQ RL2460HT integrează Fighting Mode, modul creat împreună cu legendarul jucător Justin Wong de la echipa Evil Geniuses. Modul permite gamerilor să evidenţieze personajele cu care joacă prin intermediul culorilor. BenQ a creat noul mod tocmai pentru a-i ajuta pe jucători să-şi creeze cele mai bune strategii pentru a-şi învinge adversarii.

RT2460HT este compatibil cu jocurile de tip RTS (Real Time Strategy), MOBA, dar şi cu jocurile create pentru console. Pentru un control total, gamerii au la dispoziţie comenzi şi o vizibilitate care le permite să performeze în orice joc pe care îl aleg. Monitorul BenQ dispune de conectivitate HDMI IN/OUT pentru a elimina întârzierea în afişarea imaginilor, dar şi pentru a permite jucătorilor să îşi înregistreze şi să retransmită sesiunile de joc.

Monitorul are o dimensiune de 24 inch, o rezoluţie nativă Full HD, 1920×1080 pixeli şi contrast nativ de 1000:1 (dinamic de 12Mil:1). Experienţa de gaming ţine şi de timpul de răspuns, iar monitorul cu panou TN, special adaptat pentru gaming, are o viteză de 1ms GTG, pentru ca imaginile rapide din cadrul jocurilor să nu fie afectate.

BenQ RL2460HT

Standul cu ajustare pe înălţime de 110 mm (HAS) şi reglaj pe patru direcţii are şi o scară gradată care permite utilizatorilor să manevreze monitorul în funcţie de preferinţe. Monitorul este dotat cu sistem de prindere VESA, dar şi cu un suport pentru căşti, amplasat în partea din spate a sa. Imaginile pot fi ajustate direct de pe ecran datorită noii funcţii Display Pilot care oferă şi acces direct la Game Mode Loader. Este locul de unde fiecare jucător poate descărca setările prestabilite pentru diferite jocuri.

Din punct de vedere al formatului imaginii afişate, jucătorii pot face schimbări prin funcţiile Display Mode şi Smart Scaling.

Tehnologia Black eQualizer asistă gestionarea jocurilor care abundă în scene întunecate, oferind jucătorilor un nivel mai bun de control şi de vizibilitate. Funcţia Low Blue Light permite reducerea nivelului de lumină albastră, aceasta fiind cea mai dăunătoare din spectrul de culori emise de un monitor. O altă tehnologie special creată pentru confortul jucătorilor este Flicker-free, care elimină pâlpâirea imaginii, indiferent de nivelul de luminozitate. Cu cele două funcţii, noul monitor face ca utilizarea să fie posibilă multe ore fără ochi obosiţi.

BenQ RL2460HT dispune de intrări HDMI, VGA şi DVI-D, intrare + ieşire pentru căşti şi difuzoare stereo cu o putere de 4W. Datorită ieşirii HDMI, monitorul permite conectarea la dispozitive externe pentru live streaming a competiţiilor, fără ca imaginile afişate pe ecran să fie influenţate de întârzierile datorate dispozitivelor de captură video.

BenQ RL2460HT beneficiază de garanţie 36 luni pickup& return şi este disponibil deja prin distribuitorii autorizaţi BenQ în Romania la preţul de 1049 Lei.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult