OnePlus pregătește E24 și X27, noi monitoare pentru gamimg pe PC

17.12.2022
OnePlus pregătește E24 și X27, noi monitoare pentru gamimg pe PC

Recunoscut mai degrabă pentru oferta smartphone, OnePlus își pregătește intrarea și în piața de monitoare pentru gaming, OnePlus E24 și X27 venind să concureze produsele similare de la Xiaomi, Asus și alte nume mai bine cunoscute utilizatorilor de PC.

OnePlus X27 va fi modelul flaghip, livrat cu un ecran WQHD de 27 inch, suportând o rată de reîmprospătare a imaginii de 165 Hz. Ecranul LCD bazat pe tehnologie IPS va suporta standardul DisplayHDR 400 și este susținut pe un picior ajustabil pe înălțime și înclinație. Fiind vorba de produsul unui brand de telefoane mobile, lista dotărilor este completată cu un port USB-C oferind încărcare rapidă de 65W, către dispozitivele compatibile cu standardul SuperVOOC.

Recomandat mai degrabă pentru sarcini de productivitate, OnePlus E24 vine cu un ecran FHD de 24 inch și 75 Hz pentru rata de refresh. Lista dotărilor orientate către munca de birou include funcție low-blue light pentru îmbunătățirea confortului ochilor și picior din aluminiu fără opțiune de ajustare pe înălțime.  Prezent și la modelul E24, portul USB-C oferî doar încărcare rapidă de 18W.

Așteptate mai întâi pe piața din India, noile monitoare OnePlus X27 și E24 vor avea prețuri de până la 340 dolari pentru vârful de gamă X27, nivel la care există deja numeroase alternative cu performanțe și dotări cel puțin comparabile. Momentan, OnePlus nu confirmă planuri pentru aducerea noii oferte de monitoare pentru gaming și în piețele vestice.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult