Philips oferă un nou monitor curbat cu paletă extinsă de culori

03.03.2017
Philips oferă un nou monitor curbat cu paletă extinsă de culori

Adus în România de MMD, partener licenţiat al Philips pentru producţia de monitoare, Philips 278E8QJAB este un monitor curbat cu diagonală 27”, capabil să redea o gamă extinsă de culori prin intermediul tehnologiei Ultra Wide-Color.

Cu rază de curbură de numai 1800 mm, noul monitor promite o experienţă captivantă, dând mai profunzime fără a distorsiona imaginea redată. În plus, prezenţa suportului pentru tehnologia Adaptive Sync ajută obţinerea unei experienţe vizuale omogenă, chiar şi atunci când jocul preferat nu poate fi redat la un număr constant de carde pe secundă.

Ecranul cu tehnologie VA şi rezoluţie 1920×1080 pixeli acoperă 130% din spectrul de culoare sRGB (104% din cel NTSC), oferind culori mai bogate decât poate fi observat la un monitor obişnuit. Sursa de lumină LED este de tip Flicker-Free, oferind imagini fără efect de pâlpâire la orice nivel de luminozitate.

Opţiunile pentru conectare cuprind Display Port şi HDMI. Sunetul este redat folosind difuzoare stereo poziţionate sub ecran, sau prin intermediul conectorului jack 3.5 mm pentru căşti.

Noul monitor Philips 278E8QJAB E-Line va fi disponibil în magazine începând cu luna martie 2017 la un preţ recomandat de 1259 Lei.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult