Cât costă Digi 4K şi de când va trebui să plăteşti pentru el

06.12.2018
Cât costă Digi 4K şi de când va trebui să plăteşti pentru el

Digi 4K, primul post de televiziune care transmite în rezoluţie UHD (3.840 x 2.160 pixeli) din România, este acum disponbil pentru toată lumea într-o perioadă limitată de teste, însă aceasta va expira în curând. Digi România a anunţat data la care Digi 4K se va lansa în mod oficial, cât şi preţul pe care clienţii vor trebui să îl plătească pentru a avea acces la acesta.

Începând cu data de 1 februarie, postul Digi 4K va fi disponibil pentru clienţii abonaţi la serviciile de televizine Digi la preţul de 5 lei pe lună. Cei care nu vor cumpăra acest pachet vor avea accesul restricţionat la acest post, canalul pe care acesta este difuzat fiind automat criptat. De asemenea, Digi Film, postul de televiziune care era înainte disponibil în mod gratuit pentru abonaţii Digi îşi schimbă numele şi va veni de asemenea contra cost.

Acesta va fi disponibil ca un pachet separat numit Film Now, care va costa 3 lei pe lună. Clienţii deja abonaţi la serviciile Digi vor trebui să plătească pentru acces la Film Now începând de la 1 februarie, în timp ce clienţii noi vor începe plata imediat, începând cu 6 decembrie 2018. Film Now va difuza filme, cu cele mai mari încasări şi seriale importante cu audienţă foarte mare.

Odată cu aceste două noi pachete, Digi a explicat mai clar cum se face accesul la Digi 4K şi la alte posturi 4K care vor fi lansate în viitor. Cei care au decodoare SD sau HD nu vor primi acces, întrucât acele dispozitive nu sunt compatibile cu această rezoluţie. Doar utilizatorii de carduri CI+ Smart CAM vor putea găsi în grilă astfel de conţinut.

Compania a confirmat şi o ofertă specială, care reduce costul serviciilor pentru cei care au mai multe pachete de televiziune. Pachetele disponibile sunt HBO, MaxPack, FilmNow şi Digi 4K, iar cei care au două opţiuni primesc reducere 1 leu pe lună, în timp ce utilizatorii a trei opţiuni primesc o reducere de 2 lei pe lună.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult