Ce filme și seriale noi vor fi lansate pe Disney+ în luna ianuarie 2023

22.12.2022
Ce filme și seriale noi vor fi lansate pe Disney+ în luna ianuarie 2023

Serviciul de streaming Disney+ a anunțat noutățile pe care le va primi în luna ianuarie a anului următor. Este vorba despre producții noi originale, filme care au fost de curând în cinematografe, desene animate din serii celebre și documentare. Disney+ pare să ofere câte ceva pentru fiecare, de la cei mai mici, care se vor bucura de producțiile din categoriile Disney și Pixar, până la adulți, care pot găsi foarte multe filme pe canalul Stars.

Iată care vor fi noile producții de pe Disney+ în următoarele câteva săptămâni.

BUN VENIT LA CHIPPENDALES, SERIAL ORIGINAL DISNEY+

  • 11 ianuarie, toate episoadele vor fi lansate simultan

O poveste infracțională reală, „Bun venit la Chippendales” prezintă scandaloasa viață a lui Somen „Steve” Banerjee, un imigrant indian care a devenit neașteptatul fondator al celui mai mare imperiu de dansatori din lume… și nu a lăsat nimic să-i stea în cale.

welcome to chipendales

AMSTERDAM

  • 4 ianuarie

Amsterdam, de la apreciatul regizor David O. Russell, este o epopee originală a crimei despre trei prieteni apropiați care se află în centrul unuia dintre cele mai șocante comploturi secrete din istoria Americii. Petrecută în anii 1930, această poveste fascinantă și complexă îmbină strălucit faptele istorice cu ficțiunea pentru o experiență cinematografică satisfăcătoare. Cei trei prieteni ai nucleului poveștii sunt un medic și un avocat, ambii veterani din Primul Război Mondial răniți în luptă, și asistenta care i-a îngrijit pe amândoi la un spital din Belgia. Trioul a încheiat un pact la Amsterdam și a jurat să fie mereu alături unul pentru celălalt. Ani mai târziu, se reunesc la New York, unde sunt acuzați pe nedrept de o crimă și, fără să vrea, ajung să facă parte dintr-o conspirație globală.

EXTRAORDINAR, SERIAL ORIGINAL DISNEY+

  • 25 ianuarie, toate episoadele vor fi lansate simultan

Bun-venit într-o lume în care toți cei peste 18 ani capătă o superputere. Mai puțin Jen, care are 25 de ani și simte că lumea i-a luat-o înainte. Din fericire, colegii ei de apartament, Carrie, Kash și un vagabond misterios, n-o lasă să-și plângă de milă la nesfârșit. Rătăcită într-o lume mare și bulversantă și înarmată cu un strop de speranță și multă disperare, Jen încearcă să-și găsească posibila superputere, o odisee în care s-ar putea să descopere bucuria de a fi doar oarecum normală.

ATLANTA, Sezonul 4

  • 28 decembrie

Sezonul 4 îi prezintă pe „Earn” (Donald Glover), „Alfred ‘Băiatul cu Ziarul’ Miles” (Brian Tyree Henry), „Darius” (LaKeith Stanfield) și „Van” (Zazie Beetz) înapoi în orașul lor natal. Dar întrebare este: s-a schimbat Atlanta ori s-au schimbat ei? Serialul „Atlanta” este produs de Donald Glover, Stephen Glover, Hiro Murai, Stefani Robinson, Paul Simms, Dianne McGuingle și FX Productions.

atlanta

Apărătorii Teritoriului

  • 13 ianuarie

Filmat parțial de populația Uru-eu-wau-wau de-a lungul mai multor ani, „Apărătorii Teritoriului” oferă un portret autentic al vieții și luptei de zi cu zi a comunității indigene în Amazonul brazilian. Cu o cinematografie impresionantă care prezintă peisajul dramatic și sunetele bogate, filmul introduce publicul adânc în prețiosul ecosistem pe care ei luptă să-l protejeze. De când Uru-eu-wau-wau au fost contactați pentru prima oară de guvernul brazilian în 1981, teritoriul lor a devenit o insulă de junglă verde înconjurată de ferme și de ranch-uri – rezultatul a patru decenii de defrișări ilegale. Comunitatea a avut de-a face cu incursiuni distructive pentru mediu, adesea violente, în teritoriul lor suveran ale străinilor care vor să exploateze zona. Incursiunile de tăieri ilegale și defrișările au devenit tot mai frecvente și mai nerușinate de-a lungul timpului.

RĂZBOIUL STELELOR: LOTUL RĂU, Sezonul 2

  • 4 ianuarie

Au trecut câteva luni de la evenimentele de pe Kamino, iar Lotul Rău îşi continuă călătoria prin Imperiu, după prăbuşirea Republicii. Se vor întâlni cu prieteni şi duşmani, atât noi cât şi cunoscuţi, acceptând diverse misiuni ca mercenari, ajungând în locuri noi neaşteptate şi periculoase.

star wars bad batch

IDINA MENZEL: DRUMUL CATRE SCENĂ, DOCUMENTAR ORIGINAL DISNEY+

  • 20 ianuarie

Cariera de succes a Idinei Menzel, îndrăgita laureată a Premiilor Tony, include roluri de neuitat pe Broadway, dar și rolul legendar al Elsei în animația Disney „Regatul de gheață”. Totuși, încă nu a reușit să-și împlinească unul dintre visuri, acela de a concerta la Madison Square Garden în orașul ei natal, New York. Disney Branded Television și Ideal Partners vă prezintă acest documentar optimist și plin de inspirație despre Idina Menzel, așa cum n-ați mai văzut-o până acum. În Idina Menzel: Drumul către scenă, de-a lungul unui turneu național epuizant de 16 spectacole, regizoarea Anne McCabe o urmărește pe Menzel jonglând între rolul de mamă și cel de artist care se pregătește să-și împlinească în sfârșit visul. Unele scene conțin efecte stroboscopice și pot afecta telespectatorii care suferă de fotosensibilitate.

DACĂ PEREȚII AR CÂNTA, DOCUMENTAR ORIGINAL DISNEY+

  • 6 ianuarie

Timp de peste 90 de ani, Studioul Abbey Road a fost în centrul industriei muzicale. În acest film personal despre amintiri și descoperiri, Mary McCartney ne călăuzește prin nouă decenii pentru a vedea și trăi magia creatoare datorită căreia studioul a devenit cel mai faimos și longeviv din lume. De la muzică clasică la pop, de la muzică de film la hip-hop, Dacă pereții ar cânta explorează amploarea, diversitatea și ingenuitatea Studioului Abbey Road.

KOALA MAN, SERIAL ORIGINAL DISNEY+

  • 9 ianuarie, toate episoadele vor fi lansate simultan

„Koala Man” urmărește povestea lui Kevin, un tată între două vârste cu o identitate oarecum secretă, a cărui unică superputere este pasiunea arzătoare pentru respectarea regulilor și pentru eradicarea micilor delicte din orașul Dapto. Deși seamănă cu oricare altă suburbie australiană, forțe ale răului, atât cosmice cât și omenești, abia așteaptă să-i lovească pe daptonienii neștiutori. Decis să facă ordine în orașul său natal și, deseori, angrenându-și rudele deja frustrate în aventurile sale, Koala Man este pregătit. El va face orice este necesar pentru a învinge genii criminale, ororile supranaturale sau, mai rău, ticăloșii care nu-și scot tomberoanele în stradă în ziua prestabilită.

MICUL DIAVOL, SERIAL ORIGINAL DISNEY+

  • 18 ianuarie, toate episoadele vor fi lansate simultan

La 13 ani după ce Satana a lăsat-o însărcinată fără voia ei, o mamă și Anticristul, fiica sa, încearcă să ducă o viață obișnuită în Delaware. Cele două au mereu probleme cu forțe monstruoase, inclusiv cu Satana, care își dorește tutela sufletului fiicei sale.

Disney+ anunță însă că aceste date au doar rol informativ și că pot apărea schimbări în programul de lansare.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult
Recomandare video