Ce noutăți apar pe Disney+ în luna decembrie. Lista filmelor de Crăciun

28.11.2022
Ce noutăți apar pe Disney+ în luna decembrie. Lista filmelor de Crăciun

Serviciul de streaming Disney+ a anunțat noile producții care vor intra în oferta sa în luna decembrie 2022. Toate cele șase categorii de conținut de pe serviciu vor fi populate cu noi filme și seriale, oferind astfel conținut pentru toate vârstele și pentru toate gusturile, iar cei care vor să intre în atmosfera de Crăciun, vor avea mai multe producții de sezon la dispoziție, inclusiv una din universul Marvel.

Disney+ va livra noi filme și seriale originale în decembrie

Nu toate producțiile pe care Disney+ le anunță pentru disponibilitate vor fi producții noi sau originale. De exemplu, unul dintre filmele mari care se lansează pe serviciu este See How They Run (Uite-i cum fug), este și unul destul de nou, care a rulat în cinematografe în urmă cu doar două luni. Apoi, Night at the Museum: Kahmunrah Rises Again este un film de animație bazat pe celebra serie de filme cu Ben Stiller. Aceste producții vor fi disponibile pe 14, respectiv 6 decembrie pentru streaming pe Disney+.

La Ultima (Singura Noastră Șansă), este un serial spaniol care va fi lansat cu toate episoadele disponibile încă de pe 2 decembrie, iar tot pe 2 decembrie apare și producția originală animată Diary of a Wimpy Kid: Rodrick Rules (Jurnalul unui puști: Rodrick e cel mai tare), dedicată copiilor.

national treasure

National Treasure, celebra serie de filme cu Nicholas Cage devine serial sub forma noului National Treasure: Edge of History, o nouă producție originală Disney+ cu noi personaje. Serialul debutează pe 14 decembrie cu primele două episoade, urmând ca restul să fie lansate în săptămânile următoare.

Sezonul 21 din Family Guy, animația pentru adulți, apare pe 7 decembrie pe Disney+ cu 6 episoade noi, în timp ce un serial numit This Foold (Nebunul Nostru) apare pe 21 decembrie cu toate episoadele disponibile.

Disney a inclus și o listă de filme pentru Crăciun, o mare parte dintre ele fiind deja disponibile pentru vizualizare chiar acum. Altele vor fi lansate în următoarele câteva zile.

Crăciunul pe Disney+

  • Week-End Family: Christmas Special – 9 decembrie
  • Mickey Salvează Crăciunul – Disponibil
  • Sculptură în zăpadă – Disponibil
  • High School Musical: The Musical: The Holiday Special – Disponibil
  • Lego Star Wars The Holiday Special – Disponibil
  • Spărgătorul de Nuci Hip Hop – Disponibil
  • Pentationix: În jurul lumii de sărbători – 2 decembrie
  • Ice Age: A Mammoth Christmas – Disponibil
  • Die Hard – Disponibil
  • Singur Acasă: Casă Dulce Casa – Disponibil
  • Cine este familia lui Mos Crăciun – Disponibil
  • Guardians of the Galaxy: Holiday Special – Disponibil
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult