Dakota Johnson a dezvoltat o pasiune pentru jucăriile pentru adulţi după seria „Fifty Shades”

Dakota Johnson a dezvoltat o pasiune pentru jucăriile pentru adulţi după seria „Fifty Shades”

Actriţa Dakota Johnson, care a jucat rolul principal feminin în celebrele filme „Fifty Shades”, a declarat că după încheierea filmărilor a dezvoltat o pasiune pentru jucăriile sexuale. Ea s-a arătat încântată de dispozitivele inspirate de peliculele din serie.

 

Dakota a spus că înainte de filmele „Fifty Shades” nu era foarte interesată de aceste jucării, dar a fost nevoită să se documenteze mult pentru roluri. Acum a ajuns să le cunoască şi, potrivit ei, pe piaţă sunt jucării pentru adulţi frumoase şi „chic”. Totuşi, nu are un astfel de dispozitiv favorit.

 

Ea a adăugat că nu a primit de la fani cadouri care să includă astfel de dispozitive, ceea ce i s-a părut ciudat, deoarece s-ar fi aşteptat. „Poate le-au trimis la o adresă greşită”, a glumit actriţa. 

Johnson a anunţat şi că vrea să devină regizor, deoarece sunt câteva poveşti pe care vrea să le transforme în filme.

 

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult