Dakota Johnson a dezvoltat o pasiune pentru jucăriile pentru adulţi după seria „Fifty Shades”

Dakota Johnson a dezvoltat o pasiune pentru jucăriile pentru adulţi după seria „Fifty Shades”

Actriţa Dakota Johnson, care a jucat rolul principal feminin în celebrele filme „Fifty Shades”, a declarat că după încheierea filmărilor a dezvoltat o pasiune pentru jucăriile sexuale. Ea s-a arătat încântată de dispozitivele inspirate de peliculele din serie.

 

Dakota a spus că înainte de filmele „Fifty Shades” nu era foarte interesată de aceste jucării, dar a fost nevoită să se documenteze mult pentru roluri. Acum a ajuns să le cunoască şi, potrivit ei, pe piaţă sunt jucării pentru adulţi frumoase şi „chic”. Totuşi, nu are un astfel de dispozitiv favorit.

 

Ea a adăugat că nu a primit de la fani cadouri care să includă astfel de dispozitive, ceea ce i s-a părut ciudat, deoarece s-ar fi aşteptat. „Poate le-au trimis la o adresă greşită”, a glumit actriţa. 

Johnson a anunţat şi că vrea să devină regizor, deoarece sunt câteva poveşti pe care vrea să le transforme în filme.

 

 

Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro, Go4games.ro și Apropotv.ro. Are 15 ani de experienţă în presa centrală şi a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro ... citește mai mult