E! People’s Choice 2020: Ellen DeGeneres, de la „show toxic” la Best Daytime Talk Show

16.11.2020
E! People’s Choice 2020: Ellen DeGeneres, de la „show toxic” la Best Daytime Talk Show
Foto: Profimedia Images

Nume cunoscute din industria divertismentului, precum Ellen DeGeneres, Jennifer Lopez sau Will Smith, au fost premiate în cadrul ceremoniei E! People’s Choice 2020.

Ediția cu numărul 46 a E! People’s Choice 2020 este cel mai recent eveniment care a avut loc pe această perioadă de pandemie în SUA și a fost prezentat de cântăreața Demi Lovato.

Seara le-a onorat pe Jennifer Lopez, cu premiul People’s Icon, și pe Tracee Ellis Ross, pentru Fashion Icon Award, iar actorul Tyler Perry a primit trofeul People’s Champion Award.

Următoarele nume importante pe lista câștigătorilor au fost filmele „Bad Boys for Life” și „Grey’s Anatomy”, răsplătite cu premiul Movies of 2020.

Citește și: Recenzie „The Queen’s Gambit”: Șahul ca suport pentru călătoria spirituală a unei tinere

Actorii Will Smith și Tiffany Haddish au fost răsplătiți ca și Male and Female Movie Stars of 2020, iar Cole Sprouse și Ellen Pompeo pentru Male and Female TV Stars.

DeGeneres, recunoscătoare echipei și audienței pentru premiul luat la E! People’s Choice 2020

Show-ul lui Ellen DeGeneres a fost premiat cu trofeul pentru Daytime Talk Show of 2020. În discursul său de acceptare, aceasta a mulțumit echipei sale cu care lucrează de 18 ani. Premiul vine după ce, cu puțin timp în urmă, numele show-lui a fost mâzgălit de câțiva foști angajați ca fiind un mediu toxic de muncă.

Un articol apărut în presă a inclus mărturiile câtorva foști angajați, care menționau că au fost supuși mai multor „comentarii rasiste și unui comportament abuziv din partea superiorilor show-ului”.

În urma acestor declarații, o investigație a fost pornită din partea Warner Media. Producătorii executivi Ed Glavin și Kevin Leman au plecat din emisiune.

Imediat după această știre, DeGeneres și-a început emisiunea cu un discurs de șase minute în care a vorbit despre cele întâmplate. Se pare, însă, că acest „inconvenient” nu a afectat prea mult starea emisiunii, iar în discursul de acceptare a premiului, DeGeneres a dedicat trofeul întregii echipe care „a fost acolo trup și suflet pentru emisiune”.

„Vă mulțumesc! Din adâncul sufletului meu, vă mulțumesc! Premiul acesta nu este doar pentru mine, este pentru echipa mea incredibilă, care face posibil acest show și care dă ceea ce este mai bun ca totul să iasă bine mereu. Asta înseamnă 250 de oameni, 170 de emisiuni pe an, timp de 18 ani. Dacă facem calculul, rezultă doar că îi iubesc pe toți și le mulțumesc tuturor!”, a spus DeGeneres.

Citește și: Justiția germană a decis: Techno este… muzică. Decizia reduce TVA-ul în cluburile din țară

„Știu foarte bine de unde vine acest premiu. Vine de la oameni. Mulțumesc tuturor fanilor care m-au sprijinit și au rămas alături de mine. Nu aș putea descrie cât de recunoscătoare sunt. Acest premiu înseamnă mai mult decât aș putea exprima în cuvinte”, a continuat prezentatoarea. Și, pentru că vorbim de Ellen DeGeneres, nu putea lipsi cel puțin o mică glumă din discursul ei. „Am să curăț trofeul cu Lysol (n.r. – dezinfectant) și apoi am să-l pun pe raftul meu cu trofee”, a glumit aceasta.

„The Kardashians”, show-ul nelipsit de premii

Printre câștigători s-a numărat și show-ul „Keeping Up with the Kardashians”, pentru Reality Show of 2020, iar Khloe Kardashian a primit și trofeul pentru The Reality Star of 2020, în timp ce sora sa, Kim, a rămas doar la stadiul de nominalizată.

„The Voice” a câștigat premiul pentru The Competition Show of 2020, devansând „American Idol” și „America’s Got Talent”, iar „The Tonight Show starring Jimmy Fallon” a câștigat trofeul pentru The Nighttime Talk Show of 2020.

Surse: Eonline.com, deadline.com, tvinsider.com

Urmărește Go4IT.ro pe Google News