Maria Bakalova, despre rolul din „Borat 2”: M-am temut să nu fiu traficată. Ce spune despre întâlnirea cu Giuliani

19.11.2020
Maria Bakalova, despre rolul din „Borat 2”: M-am temut să nu fiu traficată. Ce spune despre întâlnirea cu Giuliani
Foto: Profimedia Images

Invitată în emisiunea „The Late Late Show with James Corden”, actrița Maria Bakalova, din Bulgaria, a povestit câte ceva despre rolul său din filmul „Borat Subsequent Moviefilm”.

În primul rând ea a ținut să precizeze că nu a făcut improvizație niciodată până la acest film, în care joacă rolul fiicei lui Borat, Tutar.

Citește și: Cine este actrița bulgară care o interpretează pe fiica lui Borat și femeia din mijlocul scandalului Giuliani?

Calculând după articolele din presa scrisă și după reacțiile fanilor, interpretarea tinerei actrițe a adus doar cuvinte de laudă și acest lucru i-ar putea aduce chiar o nominalizare la Oscar. În timpul interviului, actrița chiar a făcut o glumă, spunând că, într-un fel, pandemia o salvează de asaltul fanilor pentru că masca nu o lasă să fie recunoscută, cu ușurință, pe stradă.

Citește și: A intrat într-un joc video în VR pentru a se simți bine. Peste câteva momente a întâlnit un bărbat, iar ce a urmat e bizar

Bulgăroaica a mai spus și că mama ei a fost foarte tristă după ce a auzit că a obținut rolul și că a început să plângă pentru că va pleca la Londra la filmări și nu o va mai avea aproape. „Și, ca tristețea să fie maximă, a mai plâns și când a văzut filmul. Și ca să se sature de plâns, a văzut filmul de două ori. Și tot tristă a fost. Deci mama a fost tristă continuu”, a declarat actrița râzând.

Interviul cu Giuliani a speriat-o, dar nu a panicat-o

O altă dezvăluire amuzantă a actriței a fost că nici măcar nu era foarte convinsă că filmul pentru care a dat probă este legitim și că video-ul a fost înregistrat la ora cinci dimineața, după petrecerea ei de absolvire.

Foto: Profimedia Images

„Prietena mea m-a înregistrat la 5 dimineața, după petrecerea de absolvire și a fost totul mai mult ca o glumă. Îmi era foarte frică să nu fie vreo mânărie la mijloc sau o audiție falsă și să fie, de fapt, vreo încercare de trafic uman. Până într-acolo m-a dus gândul”, a declarat actrița.

Citește și: „Tom and Jerry”: Deși controversat, filmul ne duce cu gândul la bucuria copilăriei

S-a calmat repede și după alte câteva runde de audiții, Bakalova a zburat la Londra unde s-a întâlnit cu Sacha Baron Cohen și echipa. Ulterior au început filmările.

Cât despre faimoasa scenă care a atras atenția tuturor, falsul interviu în care Rudy Giuliani este păcălit și pus într-o postură incomodă, Bakalova a declarat că a fost un moment în care i-a fost puțin frică.

„Scena aceea mi-a dat fiori. Adică nu mi-a fost frică, frică, în sensul acela să mor de panică pentru că, oricum, Sacha era ascuns acolo și ar fi intervenit, dar îmi bătea inima ca la iepure. Plus că Rudy Giuliani chiar a sunat la poliție. Doar că noi n-am făcut nimic ilegal. Așa că am plecat de acolo cu toții. Ca-n familie! Toți fericiți”, a mai spus Bakalova.

Sursa: Rolling Stone

Urmărește Go4IT.ro pe Google News