„Tom and Jerry”: Deși controversat, filmul ne duce cu gândul la bucuria copilăriei

18.11.2020
„Tom and Jerry”: Deși controversat, filmul ne duce cu gândul la bucuria copilăriei
Foto: captură din video

Reacțiile pro și contra la noul film animat „Tom and Jerry” – al cărui trailer oficial a fost lansat ieri și care are ca dată de lansare, în SUA, 5 martie 2021 – parcă au tăiat deja din bucuria momentului apariției în cinematografe.

Nici nu a apucat să fie lansat oficial, că noul film animat „Tom and Jerry” deja a născut opinii pro și contra. Trailerul a fost lansat ieri și a înfuriat fanii, care s-au plâns că arată îngrozitor și că vor „acel “Tom and Jerry” cu care am crescut cu toții, pe când această variantă „ruinează seria originală”.

Citește și: În „The Life Ahead” Sophia Loren stăpânește, la 86 de ani, ecranul ca-n tinerețe

Alți fani sar în apărarea filmului, fiind de părere că „acest duo animat reprezintă o legendă și că nu ar trebui să ne împotrivim legendei”. Oricum, sunt și iubitori ai seriei care spun că filmul este binevenit în vremurile pandemice pe care le traversăm.

Foto: captură din video

„Tom și Jerry” a apărut în 1940, în primă fază ca episoade scurte, iar în 1992 a fost lansat filmul „Tom and Jerry: The Movie”. Până în prezent, au fost realizate 164 de scurtmetraje, mai multe seriale de televiziune şi filme legate de acest duo simpatic, ultimul fiind „The Karate Guard” (2005).

O nouă poveste, o nouă urmarire pe modelul „șoarecele și pisica”

Scris de Kevin Costello şi bazat pe personajele clasice create de Joseph Barbera şi William Hanna, „Tom and Jerry” readuce în prim-plan rivalitatea veche de opt decenii, mai exact încercarea, de mai bine de 80 de ani, a celor doi să se omoare reciproc.

În această nouă poveste, spre deosebire de decorul tradițional cu care suntem obișnuiți, acțiunea se petrece într-un decor real, într-un hotel din New York, unde este programată o nuntă. Întâmplarea face ca șoricelul Jerry să-și „atribuie” rezidența fix într-unul din pereții hotelului, iar Tom este „responsabil” să scape hotelul de acest șoricel care iese basma curată din toate situațiile.

Citește și: „The Witcher”: Legatura dintre Renfri, destinul lui Geralt și sabia vrăjitorului

Bineînțeles că nu lipsesc șicanele care i-au consacrat pe cei doi, însă, spun iubitorii animației, intensitatea și distracția nu mai sunt cum erau anterior.

Din distribuție fac parte actorii Chloë Grace Moretz şi Michael Peña, iar compania care produce filmul este Warner Bros. Pictures.

Sursa: YouTube/Warner Bros. Pictures

Urmărește Go4IT.ro pe Google News