Meryl Streep, Nicole Kidman și Ariana Grande aduc „The Prom” în top pe Netflix

15.12.2020
Meryl Streep, Nicole Kidman și Ariana Grande aduc „The Prom” în top pe Netflix
Foto: Profimedia Images

Cu o distribuție deloc de ignorat, comedia „The Prom” a ajuns deja pe locul doi în topul celor mai vizionate filme de pe platforma Netflix.

Filmul este regizat de Ryan Murphy și a fost lansat pe 11 decembrie. Distracția este asigurată de actrița Meryl Streep, alături de James Corden, Kerry Washington, Nicole Kidman, Ariana Grande, Awkwafina, Keegan-Michael Key și Andrew Rannells (din „The Book of Mormon”).

Pe lângă rolul din film, cântăreața Ariana Grande s-a ocupat și de muzică, împreună cu managerul ei, Scooter Braun.

O luptă aprigă pentru un bal interzis

Acțiunea comediei „The Prom” se desfășoară în jurul adolescentei Emma și a prietenei sale pe care vrea s-o aducă la dansul final al balului de absolvire. Una dintre probleme este că ele nici măcar nu au voie să participe.

Citește și: Motivul pentru care Gwyneth Paltrow s-a „semi-retras” din actorie

Filmul de pe Netflix este unul „sclipitor”, iar personajul lui Meryl Streep se crede deasupra tuturor. Ea este convinsă că nu există nimic mai bun pe lume. Spre exemplu, una din scenele care demonstrează acest lucru este cea în care vrea să se cazeze într-un hotel și pentru a obține apartamentul dorit începe să-și etaleze, la recepție, unul cate unul, trofeele obținute. Evident, acest gest nu putea veni fără o replică previzibilă precum: „Acum știți cine sunt? Deci, acum aveți un apartament pentru mine?”.

Murphy are în lucru încă șase proiecte

„The Prom” este cel mai recent titlu de pe lunga listă de proiecte a regizorului Ryan Murphy. Acesta are în lucru încă trei serii – „The Politician”, „Ratched” și “Hollywood” -, două documentare și o adaptare a filmului „The Boys in the Band”, în regia lui Joe Mantello.

Sursa: PureWow

Urmărește Go4IT.ro pe Google News