Site-ul care transmite live filme de pe Netflix, HBO, Disney+ şi alte servicii pe gratis: All The Streams

Autor: Cătălin Niţu 11.03.2020
Site-ul care transmite live filme de pe Netflix, HBO, Disney+ şi alte servicii pe gratis: All The Streams

Serviciile de streaming video pentru filme şi seriale promiteau ceva ce posturile de televiziune nu puteau oferi: acces nelimitat la cerere la filmele şi serialele preferate, la un preţ mai mic. Totuşi, în ultimii ani, această piaţă a devenit fragmentată şi suprasaturată din cauza apariţiei a zeci de servicii de acest gen, fiecare cu conţinutul său exclusiv. În semn de protest, o echipă anonimă numită MSCHF a pornit site-ul allthestreams.fm, care permite oricui să vadă filme şi seriale în mod gratuit de pe servicii precum Netflix, HBO Max, Hulu, Showtime, Amazon Prime şi Disney Plus.

Desigur, treaba nu este atât de simplă. Cei de la allthestreams.fm doresc să ruleze totul similar cu un serviciu de radio pirat, astfel că au pus la dispoziţia utilizatorilor cele şase „canale” de streaming care aparţin diverselor servicii disponibile în America, însă acestea rulează pe baza unui stream video al unui abonament plătit. Astfel, nu vei putea alege serialul sau filmul pe care să îl vezi de pe aceste servicii, ci doar ceea ce „rulează”, ca la televizor.

Cei de la MSCHF au şi un sistem de „dedicaţii”, utilizatorii putând trimite un SMS la un număr de telefon pentru a cere un film sau serial pe care să îl ruleze mai târziu. Clipurile video rulează într-o fereastră mică pe site, însă poate fi trecut şi pe modul „fullscreen”. Nu în ultimul rând, pe ecran apare în timp real numărul de spectatori în timp real.

Cel mai probabil, acest site va fi dat jos foarte repede, întrucât intră la categoria „piraterie”, însă aceasta este ocazia să puteţi vedea măcar câteva secvenţe dintr-un serial sau film la care nu avem acces în România din lipsa licenţelor pe serviciile disponibile la noi sau din lipsa accesului la alte servicii precum Disney+, Hului sau Showtime.