SkyShowtime, disponibil în România la un preț special: reducere 50%, pe viață

14.02.2023
SkyShowtime, disponibil în România la un preț special: reducere 50%, pe viață

SkyShowtime a fost lansat oficial în România și vine cu o ofertă specială pentru cei care se abonează în perioada lansării. Deja acesta era oferit la unul dintre cele mai mici prețuri din piață pentru un astfel de serviciu, la 3,99 euro, dar cei care aleg să se aboneze de astăzi, 14 februarie, și până pe data de 11 aprilie, vor beneficia la o reducere la jumătate din prețul abonamentului, pe viață.

SkyShowtime oferă în România acces la serviciile sale de streaming la doar 10 lei pe lună

Practic, vei putea accesa SkyShowtime atât timp cât păstrezi abonamentul activ, și nu îl anulezi în viitor, la prețul special de 1,99 euro. Dacă îl anulezi chiar și o lună, atunci când vei dori să te abonezi din nou, vei plăti abonamentul la preț întreg. Pentru echivalentul a 10 lei primești acces la o selecție vastă de filme și seriale de la studiouri și poturi de televiziune precum Universal, Sky, DreamWorks, NBC/Peacock, Nickelodeon, Showtime, Paramount+ și Paramount Studios.

Înscrierea unui cont este simplă și rapidă, fiind necesară doar o adresă de e-mail și un card bancar de pe care să poată fi făcută plata de 1,99 euro pentru prima lună de acces. Odată făcut abonamentul, vei vedea în secțiunea Abonemente și Plată că oferta specială de reducere de 50% este valabilă până pe data de 14.02.2101, adică până peste 80 de ani. Probabil că cei de la SkyShowtime se așteaptă probabil ca nu mulți dintre abonații săi să ajungă să prindă secolul următor.

skyshowtime pret

Selecția de filme și seriale noi este relativ redusă în comparație cu alte servicii concurente, dar și prețurile acelor servicii este semnificativ mai mare. Top Gun Maverick și Jurassic World Dominion sunt cele mai noi filme de pe SkyShowtime, în timp ce seriale precum Halo, Star Trek Strange New Worlds, Tusla King și Yellowstone sunt printre cele mai interesante în acest moment.

Totuși, cei care stau să „sape” puțin prin selecția de filme și seriale clasice, vor găsi câteva „bijuterii” precum House M.D., Californication, Back to the Future, Indiana Jones, filmele The Godfather și multe altele. Iar cei care au copii, se vor bucura să vadă că există posibilitatea de a avea un profil dedicat pentru copii, cu filme și seriale produse de Nickelodeon, precum Paw Patrol, Penguins of Madagascar, Spongebob, Rugrats sau Dora the Explorer.

Am observat că serviciul este disponibil doar în limba română pentru interfață, fără opțiunea de a schimba pe engleză sau alte limbi. Filmele pornesc prima dată fără subtitrări, însă majoritatea au subtitrări în limba română disponibile și chiar și multiple opțiuni de dublaj.

Pe ce dispozitive funcționează serviciul

Singurul dezavantaj pe care l-am putut observa la SkyShowtime momentan este lipsa serviciilor de streaming în rezoluție 4K și HDR. Toate filmele și serialele sunt disponibile în maximum Full HD și fără HDR, nici măcar în aplicațiile dedicate de smart TV. Am testat serviciul pe un LG 55CX OLED cu webOS și în browser Safari și Chrome și totul funcționează. De fapt, aplicația este disponibilă pe cam toate dispozitivele smart și computere. Singura categorie de dispozitive pe care nu există încă o aplicație este cea a consolelor de jocuri. Utilizatorii de Xbox, PlayStation sau Nintendo Switch nu pot accesa acest serviciu direct pe console. De asemenea, dispozitivele Android cu acces root nu pot folosi această aplicație din cauza protecției antipiraterie.

Iată lista completă de dispozitive compatibile cu serviciile de streaming și aplicația SkyShowtime

Browsere web

  • Edge Chromium 80+
  • Crom 75+
  • Firefox 88+
  • Safari (pentru Mac) 12+

Sisteme de operare de mobil

  • Android 7.0 sau o versiune superioară
  • iOS 13 sau o versiune superioară

Sisteme de operare pentru computer

  • Chrome OS
  • Mac OS
  • Windows PC

Smart TV

  • Apple TV HD (a 4-a generație) sau o versiune superioară
  • Android 6.0 sau o versiune superioară
  • LG webOS 3.5 sau o versiune superioară

Dispozitive de redare

  • Chromecast prima generație sau o versiune superioară

Dispozitive deblocate prin rooting

  • Nu acceptăm niciun dispozitiv deblocat prin rooting.

Se pare că Netflix, concurența principală, a răspuns deja la prețul mai mi al serviciului SkyShowtime, prin scăderea prețului celui mai ieftin abonament de pe piața din România.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult